inTurda.ro

Video: 4 băieți și 1 pian – atmosfera Crăciunului!

Video: 4 băieți și 1 pian – atmosfera Crăciunului!

Video: 4 băieți și 1 pian – atmosfera Crăciunului!
decembrie 10
18:27 2013

Băițeii din video-ul de mai jos au ajuns în două săptămâni să adune aproape 5.000.000 de vizualizări pe youtube. Toate sunetele pe care le auziți sunt create folosind diferite părți ale pianului (excepție face doar partea vocală).


În descrierea materialului video, regizorii lui au scris că intenția lor a fost să realizeze un videoclip amuzant, plin de „Spiritul Crăciunului”. În timp ce video-ul prezintă în principal partea „amuzantă” a Crăciunului, dorința a fost ca muzica să scoată în evindeță ceea ce Crăciunul înseamnă de fapt pentru autorii acestui video.

Conform cu textul din Biblie, din capitolul 2 din Luca, băieții ne provoacă să ne imaginăm scena în care păstorii au venit să-L vadă pe Pruncul Isus, născut în ieslea din Betleem. Și apoi, mirarea de pe fețele tuturor când au văzut îngerii care li s-au alăturat și au început să cânte: „Glorie lui Dumnezeu în ceruri și pace pe pământ!”

Descrierea se încheie cu urarea: „Crăciun Fericit și La Mulți Ani!”

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic

Primăria Municipiului Turda organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de CONSILIER JURIDIC I/asistent, în data de 7 Ianuarie 2014,...

Închide