inTurda.ro

Tudor Ștefănie: scrisoare de mulțumire adresată sponsorilor evenimentului „Carnaval pe Gheața”

Tudor Ștefănie: scrisoare de mulțumire adresată sponsorilor evenimentului „Carnaval pe Gheața”

Tudor Ștefănie: scrisoare de mulțumire adresată sponsorilor evenimentului „Carnaval pe Gheața”
februarie 18
12:28 2014

Scrisoare de mulţumire,

           Doresc să îmi exprim public recunoştinţa faţă de disponibilitatea şi generozitatea sponsorilor Hasit România, Compania de Apă Arieş SA, SC Turda Salina Durgău SA şi SC Domeniul Public SA, care au contribuit la desfăşurarea  evenimentului Carnaval pe Gheaţă ”Personaje de basm”, organizat de Primăria Municipiului Turda în carnaval pe petionoar_MG_6157parteneriat cu Şcoala Ioan Opriş.

Activitatea desfăşurată vineri, 14.02.2014, care a marcat închiderea sezonului pentru patinoarul din centrul municipiului, a fost una de succes şi foarte apreciată de turdenii prezenţi în zona pietonală. Cei aproximativ 100 de copii s-au bucurat de surprizele şi premiile oferite de  sponsori.

Pe parcursul celor două ore, copiii au avut ocazia să se întâlnească cu personaje de poveste, să urmărească prezentarea de costume şi să participe la concursuri tematice, pe un fundal muzical asigurat de trupa The Lads, compusă din elevi ai Colegiului Naţional Mihai Viteazul.

carnaval pe petionoar_MG_6173

Toate acestea au fost posibile graţie acestui parteneriat între Primăria municipiului Turda şi sponsorii evenimentului, care au dat dovadă de spirit civic şi umanitar, aducând pe chipurile copiilor bucurie şi fericire.

Vezi aici o galerie foto de la eveniment.

Primar

Tudor Ştefănie

slider carnaval

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Asociaţia “Centrul de Ecarisaj” Turda: program de gestionare al câinilor fără stăpân

ANUNȚ: Primaria Municipiului Turda în parteneriat cu Asociaţia “Centrul de Ecarisaj” Turda (A.C.E.T.) cu sediul în Turda, str.Bogata, nr. 12,...

Închide