inTurda.ro

Juniorii turdeni au participat la Maratonul Sahist Clujean, competitie destinata Seniorilor!

Juniorii turdeni au participat la Maratonul Sahist Clujean, competitie destinata Seniorilor!

Juniorii turdeni au participat la Maratonul Sahist Clujean, competitie destinata Seniorilor!
martie 03
09:04 2014

Trei şahişti juniori de la clubul Potaissa Turda au participat la Maratonul Şahist Clujean, o competiţie care a reunit circa 50 de jucători din mai multe judeţe. Competitia este destinata în principal seniorilor, dar se pot înscrie și juniorii care doresc să-și măsoare forțele. Turdenii micuți au fost în formă și au reușit să pună probleme serioase unor jucători experimentați.

Cei mai valorişi tineri şahişti ai clubului turdean au fost înscriși în competiție: Pârlea Silvia, Bencze Noemi şi Şipoş Sony. Pârlea Silvia a făcut 3 puncte din 6 în competiţia seniorilor (cu 2 victorii şi 2 remize din 6 partide disputate), Bencze Noemi a făcut 2,5 puncte din 6, iar Şipoş Sony (8 ani), a făcut 2 puncte din 6 posibile!

„Rezultatul obținut de acești copii este unul de excepție, care ne dă nouă tudenilor, speranța că viitorul șahului turdean este unul mare. Acești minunați copii au reușit să câștige în fața unor jucători care fac șah de 20-30 de ani… Este fantastic!”, a declarat antrenorul Marin Fântână.

 

Astăzi, 3 martie, se fac înscrieri la Clubul de Șah Potaissa Turda!

Azi 3 martie, începând cu ora 17.00, la Primăria Turda, se fac înscrieri la Clubul de Șah Potaissa Turda, coordonat de Marin Fântână. Dacă aveți un copil care a împlinit deja vârsta de 5 ani, și credeți că în viitor se poate întoarce acasă cu medalii obținute în competițiile de șah, înscrieți-l la clubul care a avut deja atâtea rezultate notabile. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0745-580416 sau la Primăria Turda, camera 18. Programul de pregătire al copiilor se va face în urma discuţiilor cu părinţii. Dacă sunteți din Câmpia Turzii, antrenorul Marin Fântână vă transmite o veste bună: în curând se vor organiza ore de șah şi la Câmpia Turzii, la Palatul Cultural.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Despre Mormantul lui Mihai Viteazu

Initial, pe acest loc, sotia sa (Doamna Stanca), cu invoirea principelului Transilvaniei Gabriel Báthory, a reusit sa ridice o capela...

Închide