inTurda.ro

Informare a Primăriei Turda privind ajutoarele alimentare

Informare a Primăriei Turda privind ajutoarele alimentare

Informare a Primăriei Turda privind ajutoarele alimentare
octombrie 30
13:08 2014

INFORMARE

Ca urmare a Hotărârii de Guvern Nr. 799 din 17 septembrie 2014 privind implementarea Programului Operaţional “Ajutorarea persoanelor defavorizate” în anul 2014, vor beneficia de ajutoare alimentare următoarele categorii sociale: şomeri, pensionari cu venituri mici, persoane cu dizabilităţi şi veterani de război, prin programul derulat de Uniunea Europeană.

Beneficiarii vor primi ajutoarele în baza unui cupon, care va fi trimis prin poştă, conform datelor existente la nivelul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, instituţie care actualizează anual baza de date privind persoanele care sunt incluse în grupul-ţintă şi pentru care vor fi tipărite cupoanele individuale.

Deşi o parte din cupoate au ajuns la beneficiari, până la această dată, la Turda nu a sosit nici un produs, iar din datele furnizate de Consiliul Judeţean Cluj nu se cunosc încă agenţii economici care vor livra aceste ajutoare. În momentul în care autoritatea locală va primi o infomare în acest sens referitoare la tipul de produse şi cantitatea ce va reveni fiecărui beneficiar, o vom da publicităţii, urmând ca în termen de 30 de zile să fie distribuite alimentele.

Reamintim că ajutoarele alimentare se ridică doar de către persoanele din grupul-ţintă de la centrul de distribuţie pe baza cuponului individual şi a actului de identitate.

Primar Municipiul Turda
Tudor Ştefănie

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2014
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„NOUA NE PASA!” – Videoclip realizat cu oameni obisnuiti! #YESlaVOT

Muzicianul Cristian Cazacu s-a alăturat campaniei Monicăi Macovei, oferindu-i cel mai nou cântec al lui: “Nouă ne pasă”. Videoclipul, filmat...

Închide