inTurda.ro

Peste 7.000 de clujeni vor participa la protestul anti-Ponta de sambata, in Piata Unirii. Tu mergi la protest?

Peste 7.000 de clujeni vor participa la protestul anti-Ponta de sambata, in Piata Unirii. Tu mergi la protest?

Peste 7.000 de clujeni vor participa la protestul anti-Ponta de sambata, in Piata Unirii. Tu mergi la protest?
noiembrie 05
11:40 2014

In 8 noiembire, peste 7.400 de clujeni si-au anuntat participarea la un protest anti-Ponta in Piata Unirii din Cluj-Napoca incepand cu ora 18. Prin acest protest vor sa-si arate solidaritatea fata de romanii din strainatate care au fost impiedicati de guvernul Ponta sa voteze. 

Iata mesajul postat de organizatorul event-ului pe facebook:

”Destul ne-a umilit Guvernul Ponta de-a lungul existentei sale, dar acum, romanii din diaspora au suferit o umilinta prea grea, pe care o resimtim si noi. Pana aici! Ne-a ajuns! 
Haideti sa cerem demisia lui Titus Corlatean din fruntea MAE si sa tragem inca un semnal de alarma pentru cei care inca voteaza cu Ponta! 
In 8 noiembrie de la ora 18:00, noi, clujenii, le vom fi alaturi fratilor nostri de peste hotare. Intalnirea va avea loc in Piata Unirii.”

Iata si alt mesaj din partea unor români care au fost umiliti in Londra:

„Ne-am văzut prietenii plângând în Londra, noaptea, dupa ce urnele s-au închis si nu am fost lăsaţi să votăm, deşi am aşteptat răbdători în frig timp de 8-9 ore. Ne-aţi lăsat plângând de frustrare, umiliţi şi batjocoriţi. O răbufnire fizică pentru toţi anii în care am fost bătaia de joc a unei clase politice corupte, a unor bandiţi.

Am venit cu toţii entuziasmaţi, fericiţi să votam. Pentru mulţi, a fost prima dată când am venit la vot. Ne-am găsit fiecare candidatul pe care să îl susţinem, dar, dincolo de orice, toţi eram uniţi în dorinţa de a NU vota cu dumneavoastră. Aţi avut dreptate cu sloganul privind unirea, ne-aţi unit în această privinţă. Ştiţi de ce? Pentru că noi vrem să venim acasă. Vrem să avem o casă la care să ne putem intoarce. Vrem să trăim cu demnitate şi să nu mai trebuiască să ne punem capul în pământ atunci când spunem că suntem români oriunde în lume. Pentru că ne doare” se arata intr-o scrisoare a studentilor din Londra catre Victor Ponta.

Tu mergi la protest?

sursa foto: mondonews.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
LISTA PREMIANŢILOR CONCURSULUI DE PICTURĂ „PERSONAJE ÎNDRĂGITE DIN CĂRŢI” EDIŢIA A XXII-A, 2014

Concursul,  adresat copiilor din  clasele II-VIII, a avut  în acest an un număr impresionat de înscrişi - 204  -  de...

Închide