inTurda.ro

„Klaus Klaus, scapă-ne de Mikey Mouse!” – Peste 10000 de Clujeni au protestat impotriva Guvernului Ponta!

„Klaus Klaus, scapă-ne de Mikey Mouse!” – Peste 10000 de Clujeni au protestat impotriva Guvernului Ponta!

„Klaus Klaus, scapă-ne de Mikey Mouse!” – Peste 10000 de Clujeni au protestat impotriva Guvernului Ponta!
noiembrie 09
15:13 2014

Aseara la Cluj-Napoca, aproximativ 10000 de Clujeni au participat la protestul ANTI-Ponta organizat de catre tineri care isi doresc o Romanie schimbata, o Romanie a democratiei! Iata ce au scris organizatorii event-ului de pe Facebook:

”Destul ne-a umilit Guvernul Ponta, dar acum romanii din diaspora au suferit o umilinta prea grea, pe care o resimtim si noi. Pana aici! Ne-a ajuns! 
Cerem demisia lui Titus Corlatean din fruntea MAE si tragem inca un semnal de alarma pentru cei care inca voteaza cu Ponta! 

CINE SUNTEM?
Cel mai probabil EI ne vor numi Golani… 
Dar suntem “doar o mână” de tineri adunați spontan, fără culoare politică, pentru care părinţii noştri şi-au vărsat sângele sau şi-au dat viaţa în ’89. Ce-şi doreau ei? LIBERTATE, DEMNITATE, DREPTURI!
Suntem laolaltă cetățeni ai Clujului, de toate vârstele și din toate domeniile de activitate, și ne unește un singur scop – SALVAREA DEMOCRAŢIEI!
Iată-ne în anul 2014… este timpul NOSTRU să arătăm că ne-am săturat să ni se încalce libertatea și drepturile, și să ne fie călcată în picioare DEMNITATEA de simplu OM, DE CETĂȚEAN AL UNUI STAT DE DREPT!
Noi suntem oamenii simpli, noi suntem artiștii, intelectualii și gânditorii, doctoranzi, ingineri, poeți, scriitori, avocați integri, oameni de cultură, oameni care au în mână o meserie.
Suntem generația Facebook, rebelii care nu s-au conformat regulilor lor, NOI suntem generația care după ce am absolvit o școală am îmbrățișat ȘOMAJUL, am fost numiți PARIA SOCIETĂȚII, suntem generația fără VIITOR!
Suntem toți cei care s-au săturat de manipularea oamenilor creduli prin intermediul presei, și care s-au săturat de politica de mahala, de certuri și acuzații interminabile între persoanele publice! Ne-am săturat să fim mințiți în față!
Noi suntem cei care ne vedem părinții stingându-se pe picioare pentru un salar de mizerie, suntem cei care nu le putem oferi o bătrânețe DEMNĂ, NOI NU NE PUTEM ADUCE PE LUME COPIII IN ROMÂNIA VOASTRĂ!
NOI GENERATIA FACEBOOK ne vom uni sub acesași suflare sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 17:30, în Piața Unirii, împreună cu părinții nostri care s-au sacrificat să ne crească cu atâta trudă, și cu bunicii noștri care încă mai speră într-un viitor NOU pentru România.

În onoarea sângelui vărsat în ’89 NOI ne vom UNI PENTRU A FORMA O NOUĂ ROMÂNIE! ”

Organizatorii va multumesc pentru ca va alaturati cauzei noastre comune, a tuturor!
Denise Pascalau (PR)
Csilla Kovacs (asist. PR)
Alexandra Pintea (asistenta juridica)
Ionut Denes (coordonator pentru voluntari)
Andrei Farcas (Initiator/coordonator)

Cateva dintre sloganele care au rasunat pe strazile Clujului: “Securişti vechi şi noi, s-a sfârşit cu voi”, “Jos Ponta”, “Jos comuniştii”, “Ponta, demisia”, „Jos Ponta!” , “PSD, frica ta se numește DNA!”, “Corlățeanu demisia!”, “Jos gheara de pe justiție!”, „Victoras ești pe făraș!” „Vor să voteze, lăsați-i să voteze!” „Românii nu votează, Ponta fraudează!”, „România ieși la vot, dacă nu vrei peședinte mafiot!”, “Victor Ponta pentru noi este Iliescu doi!” sau “Respect diapora!”. (foto: Andrei Dascalescu)

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comisia Europeana: Constructia autostrazii Sebes-Turda admisibila spre finantare

Comisia Europeana a declarat admisibil spre finantare nerambursabila cu fonduri europene autostrada Sebes - Turda (70km), proiectul urmand sa aiba...

Închide