inTurda.ro

Reevaluare de ofertă pentru supravegherea lucrărilor pe lotul I, dispusă de CNSC pentru Autostrada Sebes-Turda

 Breaking News

Reevaluare de ofertă pentru supravegherea lucrărilor pe lotul I, dispusă de CNSC pentru Autostrada Sebes-Turda

Reevaluare de ofertă pentru supravegherea lucrărilor pe lotul I, dispusă de CNSC pentru Autostrada Sebes-Turda
ianuarie 30
13:28 2015

      Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus, printr-o decizie din 22 ianuarie, reevaluarea unei oferte depuse de asocierea SC ISPCF SA – Pegaso Ingegneria SRL – Sistema Ingegneria SRL privind licitaţia pentru contractul cu CNADNR aferent supervizării lucrărilor pentru lotul 1 la Autostrada Sebeş-Turda, între Sebeş şi Alba Iulia, pe 17 kilometri, conform alba24.ro

autostrada turda

foto: Muresan Tudor (27.01.2014 – lucrari autostrada Sebes-Turda)

“Admite contestaţia formulată de SC ISPCF SA, în calitate de lider al asocierii SC ISPCF SA – Pegaso Ingegneria SRL – Sistema Ingegneria SRL, în contradictoriu cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA şi anulează raportul procedurii nr. 16/9681/23.12.2014, în partea care priveşte oferta asocierii contestatoare şi rezultatul procedurii, precum şi comunicările transmise asocierii contestatoare şi ofertantului câştigător. Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei asocierii contestatoare şi stabilirea rezultatului procedurii, cu întocmirea unui nou raport al procedurii, în termen de 10 zile de la primirea deciziei”, se arată în decizia CNSC Nr. 80 / 10 C9/ 4 din 22 ianuarie 2015.

Prin contestaţia nr. 1/05.01.2015, înregistrată la CNSC în 5 ianuarie 2015, depusă de ISPCF SA, în calitate de lider al asocierii SC ISPCF SA – Pegaso Ingegneria SRL – Sistema Ingegneria SRL, privind procedura de licitaţie deschisă, organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA (CNADNR), în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii contractului de servicii având ca obiect supervizare autostradă Sebeş-Turda lot 1, s-a solicitat anularea deciziei prin care oferta sa a fost declarată inacceptabilă şi neconformă, comunicată în 23 decembrie 2014, reevaluarea ofertei sale de la etapa verificării admisibilităţii ofertei, anularea raportului procedurii şi a actelor subsecvente acestuia, inclusiv a adreselor de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire.

O cerere de intervenţie a fost depusă şi de SC Egis România SA, însă aceasta a fost respinsă de CNSC.

În decizia amintită se mai “dispune continuarea procedurii, cu respectarea celor din motivare, a documentaţiei de atribuire şi a dispoziţiilor legale în materia achiziţiilor publice”.

Potrivit documentaţiei CNADNR pentru contract de servicii supervizare Autostrada Sebeş-Turda, consultantul le va asigura atât pe perioada de proiectare şi execuţie a lucrărilor, cât şi pe parcursul perioadei de garanţie a acestora, “în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile şi pentru a se asigura că antreprenorul proiectează şi execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale, în special în ceea ce priveşte durata, cantitatea, calitatea şi costul proiectării şi al lucrărilor”.

Consultantul va avea rolul de inginer şi trebuie să asigure servicii de management de proiect şi consultanţă pentru beneficiar, de supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor la standarde de înaltă calitate, evaluarea şi aprobarea lucrărilor, materialelor, echipamentelor (etc.), dar şi servicii de organizare a unor sesiuni de instruire pentru personalul beneficiarului.

Perioada de implementare este de 4 luni pentru proiectare, 18 luni pentru execuţie a lucrărilor, 48 de luni de garanţie a lucrărilor şi 4 luni de închidere a contractului de proiectare şi execuţie lucrări şi finalizare a contractului de servicii.

CNADNR a anunţat în 5 ianuarie atribuirea contractului de 7 milioane lei (1,57 milioane euro), cu TVA pentru servicii de supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor la lotul 2 – între Alba Iulia şi Aiud, de 24,25 kilometri, al Autostrăzii Sebeş – Turda.

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

ianuarie, 2015
L Ma Mi J V S D
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
S-a stabilit data alegerilor pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj

Alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj ar putea avea loc în luna aprilie potrivit unor surse. Se pare că la...

Închide