inTurda.ro

26 de proiecte de hotarare au fost aprobate in sedinta ordinara a Consiliului Local

26 de proiecte de hotarare au fost aprobate in sedinta ordinara a Consiliului Local

26 de proiecte de hotarare au fost aprobate in sedinta ordinara a Consiliului Local
februarie 27
09:01 2015

Consiliul Local al Municipiului Turda, care s-a intrunit in data de 26 februarie 2015 incepand cu orele 13:00, a aprobat un numar de 26 de Proiecte de Hotarare.

Printre proiectele aprobate se regaseste si proiectul 2.1 de pe ordinea de zi, privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, pentru perioada ianuarie-decembrie 2015, al Asociatiei Handbal Club Potaissa Turda.

Vezi aici lista completa cu Proiectele Aprobate:

2.Probleme ale Directiei Economice:

2.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, pentru perioada ianuarie – decembrie 2015, al Asociatiei Handbal Club Potaissa Turda.

3. Probleme ale Directiei Impozite si Taxe Locale:

3.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane fizice. (Fodorean Martin-Dorin si Mihaela-Ileana).

3.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane fizice. (Katona Csaba si Edith-Eva).

3.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane juridice.

4. Probleme ale Administratorului Public:

4.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea (majorarea) tarifelor practicate pentru serviciul de transport local de calatori prin curse regulate de pe raza municipiului Turda.

4.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Planului de Administrare al Consiliului de Administratie al Societatii Turda Salina Durgau SA.

4.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea auditorului extern al Societatii Turda Salina Durgau SA.

4.4 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea obiectivelor secundare de activitate ale Societatii Turda Salina Durgau SA.

4.5 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei si statului de functii ale Societatii Turda Salina Durgau SA.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, pentru perioada ianuarie – decembrie 2015, al Asociatiei Handbal Club Potaissa Turda.

4.8 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Turda Salina Durgau SA.

4.9 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Domeniul Public Turda SA.

4.10 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Compania de Apa Aries SA.

4.11 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind reglementarea situatiei juridice a obiectivului Statie de Epurare Durgau in cadrul Contractului de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice de Alimentare cu Apa de Canalizare incheiat la 21.09.2007.

5. Probleme ale Directiei Tehnice:

5.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea « Planului anual de actiuni sau lucrari de interes local, pentru persoane majore apte de munca, beneficiare ale prevederilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat ».

5.2 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de prioritati in vederea repartizarii locuintelor pentru tineri, destinate inchirierii, pentru anul 2015, derulate prin Agentia Nationala pentru Locuinte.

5.3 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de prioritati pe anul 2015 pentru repartizarea locuintelor sociale si a locuintelor din fondul locativ de stat, altele decat cele sociale.

5.4 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a Indicatorilor tehnico – economici aferenti obiectivului de investitii : « Extindere sistem de iluminat public in municipiul Turda ».

Nota : Studiului de fezabilitate al obiectivului de investitii : « Extindere sistem de iluminat public in municipiul Turda » poate fi consultat la Secretariatul Consiliului Local al municipiului Turda.

6. Probleme ale Serviciului Relatii Publice si Resurse Umane.

6.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind deplasarea unei delegatii a Municipiului Turda, la Torda – Serbia, in perioada 20-22 martie 2015.

7. Probleme ale Arhitectului Sef.

7.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea caietului de sarcini – cadru – pentru concesionarea prin licitatie publica a unui teren in suprafata de 3.500 mp, situat in Turda, str. Razboieni fn, in vederea construirii unui « Centru de evenimente, targuri si expozitii ».

7.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea caietului de sarcini – cadru – pentru concesionarea prin licitatie publica a unui imobil – cladire, Pavilion Ginecologie – Spitalul Municipal Turda, in suprafata utila de desfasurata de 1.716 mp, situat in Turda, str. Andrei Muresanu nr. 12-16, judetul Cluj, in vederea reabilitarii cladirii si functionalizarea acesteia pentru desfasurarea de activitati medicale.

8. Probleme ale Serviciului Evidență Patrimoniu GIS.

8.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificarii art. 3 al HCL nr. 205/2012 privind aprobarea procedurii de acordare a finantarilor nerambursabile de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes general in baza Legii nr. 350/2005.

8.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificarii HCL nr. 87/2010 referitoare la atribuirea in folosinta gratuita a unui teren in suprafata de 300 mp, domnului Sarb Remus Daniel.

8.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea completarii art. 2 al HCL nr. 254/2014 referitoare la stabilirea chiriei pentru spatiile si terenurile cu alta destinatie decat locuinta, precum si aprobarea diferitelor taxe si tarife pentru anul 2015.

8.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.

8.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

9. Probleme ale Biroului Administrare Fond Funciar si Registru Agricol.

9.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea taxelor pentru eliberarea atestatului de producator si a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol.

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

februarie, 2015
L Ma Mi J V S D
« Ian   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dezvoltarea Aeroportului Clujean şi proiectul de transport intermodal de pasageri si marfa

CONSILIUL JUDŢEAN CLUJ  Informare de presă Ref: Dezvoltarea Aeroportului Clujean şi proiectul de transport intermodal Urmare a informării transmise de...

Închide