inTurda.ro

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentru călătorii cu transportul în comun din Turda

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentru călătorii cu transportul în comun din Turda

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentru călătorii cu transportul în comun din Turda
februarie 28
10:05 2015

Utilizatorii mijloacelor de transport în comun din Alba Iulia şi Turda îşi pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicaţia mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toţi cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată, primesc, la prima achiziţie, 3 călătorii nominale gratuite, potrivit adevarul.ro

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piaţa românească, de care beneficiează locuitorii oraşelor Alba Iulia şi Turda. Sistemul a fost implementat de Societatea de Transport Public din Alba Iulia. Pentru a marca introducerea plăţii din mobilPay Wallet, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi mobile din România, pune la dipoziţie tuturor utilizatorilor aplicaţiei, 3 bilete de călătorie gratuite, la primul bilet nominal cu o călătorie, achitat de pe telefonul mobil.

Plata mobilă înseamnă pentru noi, în primul rând, simplificare. De ce să stai la rând ca să-ţi reînnoieşti abonamentul de transport sau ca să-ţi cumperi un bilet, când ai în permanenţă un portofel digital pe smartphone-ul tău. România este într-un moment al pionieratului în zona de plăţi online şi mobile. Iar NETOPIA mobilPay este aici tocmai ca să se asigure că inovaţiile se transformă în realităţi care ne fac viaţa mai uşoară”, a spus Antonio Eram, CEO şi Fondator al NETOPIA mobilPay.

Pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să îşi descarce aplicaţia compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze şi să confirme cardul bancar. Promoţia se acordă prin returnarea valorii călătoriilor achiziţionate, chiar în ziua realizării plăţii. Campania se aplică doar în cazul achiziţiei de călătorii nominale, nu şi pentru abonamentele lunare sau de o zi.

Plata prin mobilPay Wallet poate fi realizată inclusiv de către utilizatorii aplicaţiei care nu şi-au confirmat cardul, având în vedere valoarea mică a acesteia, însă doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promoţie. Pe lângă Alba Iulia şi Turda, această modalitate de plată va fi introdusă şi în transportul public din Cluj Napoca.

sursa: adevarul.ro

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

februarie, 2015
L Ma Mi J V S D
« Ian   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Post vacant de Referent Logistica la MMM Autoparts Turda

Descrierea postului:Acorda suport si asistenta departamentului logistica in urmatoarele activitati:A. Aprovizionare:· ANALIZA MRP SI EMITERE COMENZI DE MATERIE PRIMA SI...

Închide