inTurda.ro

Noi coduri CAEN de activitate secundara pentru Societatea Turda Salina Durgau SA:

Noi coduri CAEN de activitate secundara pentru Societatea Turda Salina Durgau SA:

Noi coduri CAEN de activitate secundara pentru Societatea Turda Salina Durgau SA:
martie 03
10:10 2015

In sedinta Consiliului Local din data de 26 Februarie 2015, a fost aprobat Proiectul de Hotarare cu numarul 4.4 de pe ordinea de zi, privind completarea obiectivelor secundare de activitate ale Societatii Turda Salina Durgau SA.

In Actul Constitutiv al Societatii Turda Salina Durgau SA s-au completat urmatoarele obiecte secundare de activitate, cu urmatoarele coduri CAEN:

9231 – Servicii de creare si interpretare de opera artistice si literare;

9232 – Servicii de gestionare a salilor de spectacole;

9234 – Servicii privind dansul si reprezentatiile.

Completarea obiectivelor Societatii Turda Salina Durgau SA are la baza hotararea Consiliului de Administratie al societatii, care a aprobat o astfel de masura in urma propunerii inaintata de executivul societatii, masura menita sa legitimeze orice activitate de spectacol ce are loc in incinta minei de sare.

“Avand in vedere faptul ca Societatea Turda Salina Durgau SA detine un amfiteatru in Salina Turda cat si pentru promovarea imaginii Salinei Turda, pentru diversificarea activitatilor desfasurate in Salina Turda, pentru a facilita organizarea de activitati de interpretare artistica (spectacole), este necesara completarea Actului Constitutiv al societatii prin introducerea codurilor CAEN nr. 9231, 9232, 9234 si efectuarea demersurilor necesare in vederea autorizarii.”, se arata in nota de fundamentare intocmita de consilierul juridic, Alexandru Biro.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Portul popular românesc, la concurență cu haine precum Calvin Klein sau Ralph Laurent

O colecție românească inspirată de portul tradițional din Transilvania a făcut furori ieri la New York în cadrul unui celebru...

Închide