inTurda.ro

Beneficiarii Locuinței Protejate au fost prezenți la Târgul Meșteșugarilor cu produse handmade

Beneficiarii Locuinței Protejate au fost prezenți la Târgul Meșteșugarilor cu produse handmade

Beneficiarii Locuinței Protejate au fost prezenți la Târgul Meșteșugarilor cu produse handmade
martie 10
09:24 2015

Locuința Protejată pentru persoane cu ușoare dizabilități Turda, aflată în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială Turda, a participat și în acest an la Târgul Meșteșugarilor, Manufacturierilor și Artizanilor Populari, organizat de Primăria Turda în perioada 27 februarie – 8 martie 2015.

Produsele handmade prezentate la târg au fost realizate de beneficiarii Locuinței Protejate în cadrul atelierului de ergoterapie, care are ca scop, dezvoltarea îndemânării, a expresivității, a deprinderilor manuale, resocializare, dezvoltarea respectului față de rezultatele muncii lor, educarea în scopul respectării regulilor de grup, încurajarea cooperării și consolidarea abilităților de a finaliza un lucru început.

Din banii obținuți din vânzarea produselor se vor sărbători zilele de naștere ale beneficiarilor și se va asigura protocolul pentru beneficiari în cadrul diverselor activități și serbări festive organizate de către Locuința Protejată (ex: activități care privesc sărbătorile Pascale, Craciun, Anul Nou, Ziua Mondială a Sănătății Mintale, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități etc.). Cel mai apropiat eveniment care a fost sărbătorit, a fost Ziua de 8 martie, zi marcată prin ieșirea împreună cu beneficiarii la cofetărie și înmânarea de flori beneficiarelor Locuinței Protejate .

martisoare

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Atenție: CAA anunță întreruperea furnizării apei potabile, începând cu orele 22:30. Vezi care sunt străzile vizate:

   Compania de Apă ARIEŞ SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, pentru luni 09 martie 2015 între...

Închide