inTurda.ro

Raport Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate Turda

Raport Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate Turda

Raport Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate Turda
martie 10
14:42 2015

Primele luni ale anului 2015 au fost bogate în evenimente la Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate Turda.

În 28 ianuarie a avut loc o prezentare a problemelor legate de hepatită, invitați fiind Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice, filiala Turda, reprezentată prin d-na Cătălina Mărginean. S-au discutat următoarele aspecte: ce este această boală, modalitățile de transmitere cât și formele acesteia. Grupul țintă a fost reprezentat de elevi ai Școlii de Arte și Meserii Poiana.

În data de 25 februarie 2015 a avut loc o prezentare a problemeticilor și implicațiilor consumului de droguri și alcool, grupul țintă fiind reprezentat de tineri din comunitatea de pe Str. Margaretelor. Prezentarea a fost susținută de către personalul Centrului de Igienă.

Tot în aceeași dată s-a desfășurat Campania „Stop Violenței Domestice”, sustinuta de catre specialistii Centrului de Consiliere pentru Femei si Copii, Victime ale Violentei Domestice, discutându-se urmatoarele aspecte: forme ale violentei domestice, factori favorizanti, repercusiuni asupra vietii emotionale si familiale.  Campania a reusit sa trezeasca interesul femeilor din comunitate, acestea implicandu-se activ în discuții și punând întrebări țintite.

Aceste două acțiuni se doresc a fi începutul unor serii de discuții și campanii de interes pentru persoanele din Comunitatea de pe str. Margaretelor.

centrul comunitar de igiena turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Festivalul Şcolii de Arte Cluj – “Pentru că e primăvară!”

Consiliul Judeţean Cluj şi Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” vă invită să participaţi, în perioada 12-13 martie 2015, în spaţiul sălii “Şantier”...

Închide