inTurda.ro

TURDA ÎN CULOARE, 6 Iunie 2015, orele 11:00

TURDA ÎN CULOARE, 6 Iunie 2015, orele 11:00

TURDA ÎN CULOARE, 6 Iunie 2015, orele 11:00
mai 29
11:24 2015

Primăria Municipiului Turda în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Turda şi Consiliul Local Turda vă invită să participaţi la activitatea din data de 6 iunie 2015, pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului, desfăşurată în acest an sub sloganul “Turda în culoare”.

Evenimentul debutează la orele 11.00, în zona centrală a Municipiului Turda, unde elevii din toate instituţiile de învăţământ vor expune lucrări având ca temă ”Turda văzută prin ochi de copil”, iar cei mici vor participa la diferite concursuri pe categorii de vârstă, la ateliere de creaţie şi întreceri sportive.

Nu vor lipsi momentele artistice şi pictura pe faţă, copiii prezenţi vor avea ocazia să interacţioneze cu personaje de poveste şi să se joace în parcul de distracţie pus la dispoziţie de către organizatori. Spectacole de balet, pian, violoncel, dans sportiv, şi jocuri populare vă vor încânta privirile.

În cadrul evenimentului se va organiza un târg al jucăriilor iar cei mici vor putea să doneze sau să facă schimb de jucării.

Ziua de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este o zi specială pentru toţi, o sărbătoare a copilăriei care ne inspiră să dăruim copiilor momente de bucurie, să ne implicăm în a le oferi o perspectivă a unui viitor mai luminos şi plin de speranţe.

Seara se va încheia magic cu o lansare de pudra Holi şi baloane cu heliu sub sloganul”Descoperă oraşul Salinei”.

Noi, comunitatea în general şi familia fiecărui copil în particular, să ne reamintim cu acest prilej să ne apreciem copiii, să le oferim protecţia şi grija de care au nevoie.

Vă aşteptăm cu drag!

turda culoare 6 iunie 

 

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
La alegerile locale din 2016 va fi introdus un sistem electronic de verificare a votantilor

La alegerile locale din 2016, in fiecare sectie de votare va fi introdus unn sistem electronic de verificare a votantilor,...

Închide