inTurda.ro

Flaviu Sâseac: „Privim meciul cu multă încredere, jucăm acasă şi vrem să câştigăm!”. HAI POTAISSA!

Flaviu Sâseac: „Privim meciul cu multă încredere, jucăm acasă şi vrem să câştigăm!”. HAI POTAISSA!

Flaviu Sâseac: „Privim meciul cu multă încredere, jucăm acasă şi vrem să câştigăm!”. HAI POTAISSA!
octombrie 19
09:44 2015

Luni, 19 octombrie, Potaissa Turda va intalni una dintre cele mai puternice echipe din Handbalul Masculin, HC Odorhei, într-un meci care conteaza pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale.

In sezonul precedent elevii lui Horatiu Gal au intalnit echipa din Odorhei in prima faza din Play-off, reusind sa o invinga, un lucru care a surprins pe toata lumea datorita locurilor ocupate in clasament de cele doua echipe la finalul sezonului regulat, Potaissa ocupand locul 8 iar Odorhei locul 1.

In actuala editie a campionatului, HC Odorhei a obtinut 7 victorii in acest sezon, acumuland 21 de puncte, clasandu-se pe locul secund în clasamentul general. In ceea ce priveste echipa Potaissa Turda, aceasta ocupa locul 8 in clasament cu un numar total de 13 puncte.

Suporterii turdeni sunt asteptati in Sala ″Gheorghe Baritiu″ pentru a sustine echipa intr-un meci extrem de important.

Va fi un meci foarte important, sunt puse în joc trei puncte imense. Cu HC Odorhei avem meciuri frumoase, am reuşit o performanţă extraordinară sezonul trecut să eliminăm locul întâi, noi fiind pe locul 8. Sper să se păstreze tradiţia, să facem un meci bun şi să luăm toate cele trei puncte. HC Odorhei are un lot foarte valoros, au investit foarte mult şi chiar dacă au lipsit trei jucători în meciul cu Dinamo tot au reuşit să pună probleme. Sunt sigur că se vor prezenta la Turda cu o formulă foarte puternică. Ştim că nu va fi uşor, dar băieţii sunt foarte motivaţi şi avem nevoie de sprijinul publicului care ne-a dat multă putere şi alături de care am arătat că la Turda putem învinge orice echipă. În ceea ce priveşte lotul, nu sunt probleme, cu excepţia lui Marius Bondar care a fost operat la ligamente. Privim meciul cu multă încredere, jucăm acasă şi vrem să câştigăm. Asta se va şi întâmpla dacă îi vom avea alături de noi pe suporterii noştri cu atitudinea şi atmosfera minunată pe care o creează″, a declarat pentru Ziarul 21 preşedintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tarifele pentru bilete si abonamente practicate de catre STP se majoreaza

Incepand cu data de 20.10.2015 tarifele pentru bilete si abonamente practicate de catre STP se majoreaza conform tabelului anexat. Astfel...

Închide