inTurda.ro

Rezultate frumoase la Seara de colinde cu caracter caritabil organizata de Fundatia Doriana

Rezultate frumoase la Seara de colinde cu caracter caritabil organizata de Fundatia Doriana

Rezultate frumoase la Seara de colinde cu caracter caritabil organizata de Fundatia Doriana
decembrie 22
14:35 2015

Seara de colinde cu caracter caritabil organizată de Fundația Doriana și-a atins scopul. Peste 100 de persoane au participat la acest eveniment, contribuind astfel la proiectul social „Turda ShoeBox”.

Proiectul „Turda ShoeBox” este o oportunitate pentru toți cei care vor să facă o bucurie de Crăciun. În urma concertului s-au strâns peste 70 de cadouri, o parte de la participanții la eveniment și celelalte fiind o donație din partea Bisericii Alfa&Omega din Turda.

De asemenea, în urna specială pentru cazuri sociale cunoscute s-au strâns 1.177 de lei. Din acești bani vom cumpăra alimente și alte produse utile pentru câteva familii sărace din municipiul Turda, la care le vom face o bucurie de Crăciun.

Datorită unui parteneriat pe care l-am încheiat cu Salina Turda, persoanele care nu au fost la concert, dar vor să doneze cadouri, haine sau alimente neperisabile pentru familiile cu nevoi speciale, o pot face astăzi și mâine (22-23 decembrie 2015) la Centrul de Informare Turistică Turda, str. Republicii, nr. 45. Programul cu publicul este între orele 9-17.

Voluntarii Fundației Doriana, împreună cu reprezentanți ai Salinei Turda vor duce aceste cadouri și produse strânse la oamenii care așteaptă o bucurie de Crăciun, miercuri, 24 decembrie 2015, în ajunul Crăciunului.

Vrem să mulțumim Trupei Revers (Baia Mare) care a venit să ne colinde și au reușit să transmită bucuria Crăciunului tuturor participanților! Mulțumim și Primăriei Turda pentru că a fost gazda evenimentului nostru!

 

Fundația Doriana Turda,

Președinte,

Mureșan Sorin,

E-mail: nelutumuresan@yahoo.com

Telefon: 0756.999.378

Related Articles

Citește articolul precedent:
Carrefour vine în Turda în urma achiziționării magazinelor Billa România de către grupul Rewe!

Carrefour vine în Turda în urma achiziționării magazinelor Billa România de către grupul Rewe! Retailerul francez Carrefour a semnat un...

Închide