inTurda.ro

Comunicat PMP: Dacă turdenii vor să schimbe ceva, atunci să deschidă ochii bine

ianuarie 28
15:11 2016

COMUNICAT DE PRESĂ PMP Turda.

Actuala clasă politică abia așteaptă să-i votați, ca să-și împartă apoi prada! Iată dovada!

Mișcarea Populară Turda a decis să prezinte opiniei publice modul în care voturile acordate actualelor partide din Consiliul Local Turda, la alegerile locale din anul 2012, au fost împărțite ulterior în funcții, în structurile unor instituții locale sau societăți comerciale cu capital de stat, departe de ochii alegătorilor, care au trăit cu impresia că votul lor va produce vreo schimbare. Schimbarea n-a fost decât în interesul politicienilor care au avut majoritatea voturilor turdenilor, voturi pe baza cărora și-au asigurat funcții bine plătite și și-au împărțit prada, ca niște adevărate hiene politice.

Documentul pe care-l dăm azi publicității nu a fost dezvăluit până acum de nimeni! Dacă nu ar fi existat Mișcarea Populară, probabil acest document ar fi rămas la fel de secret și la fel de ascuns de ochii opiniei publice, a alegătorilor, care erau chemați în iunie 2012 să voteze aceeași oameni, pentru ca pe baza voturilor lor să se împartă apoi cele mai bănoase funcții din comunitate.

În documentul pe care-l dăm publicității veți regăsi semnăturile unor persoane importante din PSD, PNL, PPDD (plecați acum pe la alte partide sau deveniți ”independenți”) sau PC (tranformat în ALDE sau PPU), adică partide care în momentul de față reprezintă o majoritate covârșitoare de 19 din cei 21 de consilieri locali existenți! Excepție face UDMR, care își negociază interesele în alt mod.

Din acest motiv, considerăm că turdenii trebuie să deschidă ochii și să nu mai accepte ”păcăleala” actualei clase politice locale, care mimează conflicte, intenții bune și gânduri pentru binele comunității, dar care imediat după încheierea alegerilor locale se vor așeza la masa negocierilor, pentru a-și împărți prada pe care dvs, turdenii, le-o veți oferi cu fiecare vot!

Dacă turdenii vor să schimbe ceva, atunci să deschidă ochii bine și să facă o schimbare reală, să nu se mai păcălească din nou cu partidele din Consiliul Local sau cu surogate de asociații create cu singurul scop de a-i păcăli pe turdeni!

”Mișcarea Populară Turda este un partid tânăr, care propune oameni noi, capabili, pentru administrația locală. Personal, nu am fost implicat în politică și nu am făcut politică până acum, dar am intrat în această luptă pentru a da o șansă turdenilor, care altfel ar fi fost păcăliți de aceleași și aceleași partide, care apoi își împart funcțiile prin tot felul de protocoale secrete, ascunse de ochii opiniei publice. Ori, așa ceva nu trebuie să se mai întâmple! Dacă vreți să schimbați lucrurile din temelii, dacă sunteți nemulțumiți de politicienii din actualul Consiliu Local, vă aștept să veniți alături de noi. Dacă vreți să vă meargă la fel, puteți vota în continuare, așa cum ați făcut-o și până acum. Policienii abia vă așteaptă votul, pentru ca apoi să-și împartă funcțiile cu bani și sferele de interes. Nu mi-a venit să cred când am văzut până unde poate merge tupeul actualei clase politice locale! Dar documentul este real, din păcate și-l puteți citi și dvs! Dacă vreți să schimbați actuala stare a lucrurilor, veniți alături de Mișcarea Populară!” – Adrian Nap, președinte Mișcarea Populară Turda.pmp turda

pmp turda