inTurda.ro

Prosport.ro: „Aproape 300 de copii s-au bucurat de handbal la Turda!”

Prosport.ro: „Aproape 300 de copii s-au bucurat de handbal la Turda!”

Prosport.ro: „Aproape 300 de copii s-au bucurat de handbal la Turda!”
februarie 29
13:15 2016

Cea mai renumita publicatie de sport din Romania, Prosport.ro, a scris despre handbal si despre Turda, intr-un articol la superlativ!

„Un nou episod din „Handbal, sport naţional”! Aproape 300 de copii s-au bucurat de handbal la Turda”, a titrat prosport.ro

Campania de promovare şi implementare a minihandbalului în România şi-a „consumat” zilele trecute un nou episod, la Turda! În fieful echipei masculine Potaissa Turda, participantă în Liga Naţională, aproape 300 de copii au fost prezenţi la Memorianul „Ioan Deteşan”. La eveniment au fost prezente mai multe cluburi din zona Transilvaniei, unele chiar şi cu câte 3 echipe.

Au participat câte o echipă de la Arsenal Tăureni, Olimpic Târgu-Mureş, Academia Baia Mare, LPS Alba Iulia, Extrem Baia Mare, Handbal For All, CSŞ Sibiu, CSŞ 2 Baia Mare, Play Târgu-Mjureş, câte două echipe de la Viitorul Cluj, Alpha Oradea, CSŞ Seini, Potaissa Turda şi trei echipe de la Pegasus Târgu Mureş.

Şi la Memorialul „Ioan Deteşan” s-a ţinut cont de ideea de bază a campaniei de promovare a minihandbalului în România, adică s-a jucat pe teren redus şi fără a se ţine cont de rezultate! La sfârşitul evenimentului, toţi copii au fost câştigători, au primit diplome şi medalii din partea gazdelor.

De remarcat faptul că toate cluburuile participante şi-au plătit cazarea, masa şi transportul pentru a-şi aduce copiii la un eveniment amical!

FOTOGRAFII realizate de Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro. Pentru a vizualiza fotografiile trebuie sa fiti logat pe contul personal de Facebook.

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

februarie, 2016
L Ma Mi J V S D
« Ian   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Turdenii care cauta un local unde nu se fumeaza deloc, pot merge acum la Andy’s Caffe

Turdenii care cauta un local unde nu se fumeaza deloc, pot merge acum la Andy's Caffe "Dorim sa va anuntam,...

Închide