inTurda.ro

Comisari Europeni în vizită la Salina Turda la invitația primarului Tudor Ștefănie

Comisari Europeni în vizită la Salina Turda la invitația primarului Tudor Ștefănie

Comisari Europeni în vizită la Salina Turda la invitația primarului Tudor Ștefănie
martie 31
20:13 2016

Astăzi, 31 martie 2016, o delegație a Comisiei Europene a vizitat ”Cel mai frumos loc subteran din lume!”. Oficialii de la Bruxelles au fost primiți de către directoarea Salinei Turda –  Simona Baciu și primarul municipiului Turda – Tudor Ștefănie.

Salina Turda a pregătit o surpriză pentru oaspeții distinși, mai precis un spectacol realizat în amfiteatrul Minei Rudolf, susținut de Ansamblul Mugurii de pe Arieș(Vezi Video).

Edilul Turzii a transmis ulterior, următorul mesaj pe pagina personală de facebook:

Am primit azi vizita unor inalti demnitari ai Comisiei Europene. M-a bucurat faptul ca au raspuns pozitiv invitatiei mele si ca au considerat Turda un oras cu potential mare de crestere. Am discutat despre viitoarea dezvoltare a Turzii pornind de la potentialul turistic pe care il avem. Am analizat impreuna variante si strategii de dezvoltare si pot spune ca am incredere ca vom avea sprijinul lor si ca ne vom putea baza pe cunostintele si experienta lor, motiv pentru care le multumesc.”, Tudor Ștefănie.

Tot  astăzi a fost lansat și documentul ‘CON-TUR 2016-2020  | Turda, pol zonal de stabilitate si crestere’.

Related Articles

Citește articolul precedent:
PPU Câmpia Turzii: Acțiunea PNL-ului a fost una populistă, nefundamentată legal și neargumentată profesionist!

COMUNICAT PPU-SL CAMPIA TURZII: De ce acțiunea PNL-ului a fost una populistă, nefundamentată legal și neargumentată profesionist! Am observat că...

Închide