inTurda.ro

Radu Hanga, candidatul ALDE pentru alegerile din iunie

Radu Hanga, candidatul ALDE pentru alegerile din iunie

Radu Hanga, candidatul ALDE pentru alegerile din iunie
aprilie 15
16:13 2016

Astăzi, 15 aprilie 2016, la sediul ALDE Câmpia Turzii a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia Președintele ALDE Câmpia Turzii – Ioan Moldovan și Co-Președintele ALDE Cluj – Mircea Irimie, au anunțat candidatul ALDE pentru alegerile din iunie.

Astfel, după ruptura care s-a produs în interiorul PSD între Primarul Radu Hanga și Președintele PSD ioan moldovan radu hanga aldeCâmpia Turzii – Petre Pop, l-a invitația domnului Ioan Moldovan, actualul Primar al municipiului Câmpia Turzii a acceptat invitația de a participa la alegerile pentru Primăria Câmpia Turzii din partea ALDE. 

”Am primit oferte și propuneri din mai multe directii pentru a candida in alte grupari politice, m-am apropiat de domnul Moldovan pentru ca noi ne cunoastem de zeci de ani, ne-am mai intersectat pe parcursul vietii, ne cunoastem si cele bune si cele rele! Eu cred ca pot fi de folos si organizatiei ALDE. Nu am nici un motiv sa nu stau cu fruntea sus!”, a transmis Radu Hanga.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concurs: „Turda frumoasă, Turda văzută prin ochii copiilor”

Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda şi Casa de Cultură Turda, în parteneriat cu instituţiile de învăţământ turdene,...

Închide