inTurda.ro

Avram Gal face clarificări privind studiile sale

Avram Gal face clarificări privind studiile sale

Avram Gal face clarificări privind studiile sale
aprilie 28
10:31 2016

Clarificari privind studiile mele.

Pentru ca am observat ca in spatiul public se vehiculeaza informatii nereale privind studiile mele, fiind si persoane care mi-au declarat ca m-ar vota daca le demonstrez ca ”am facut scoala adevarata”, m-am decis sa public diplomele pe care le detin si care atesta nivelul de pregatire pe care il detin.
Precizez ca in mod normal nu as fi facut un astfel de demers, pentru ca nu am considerat necesar sa-mi etalez diplomele si scolile urmate, insa pentru a pune capat speculatiilor si stilului de campanie prin manipulare, al unora, am sa va prezint aceste diplome.


Trebuie sa recunosc ca o discutie intr-o asemenea zona ma avantajeaza, pentru simplul motiv ca studiile si diplomele detinute de mine sunt de la institutii de stat de prestigiu, care se afla in CV-ul multor politicieni de prim rang. In schimb, astept un asemenea demers si din partea celorlalti candidati, ca sa vedeti ca ei detin diplome de la facultati ”no name”, particulare, unde stie toata lumea cum se obtin diplomele. Dar… banuiesc ca n-o sa vi le arate. Dar puteti insista sa fie la fel de transparenti cum sunt si eu!
– absolvent al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice
– program de perfectionare in domeniul relatiilor internationale, organizat de Institutul Diplomatic Roman (Ministerul Afacerilor Externe)
– studii postuniversitare la Academia de Politie ”Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul National de Afaceri Interne, cu specializare in managementul Strategic al Afacerilor Interne
– program postuniversitar la Universitatea Nationala de Aparare ”Carol I”, Colegiul National de Aparare/Departamentul pentru Aparare
-Master in comunicare si relatii publice-2015
Toate aceste documente se pot verifica. Este timp pana in 5 iunie, ziua in care sunt convins ca veti pune stampila pe cel mai capabil si mai energic dintre candidati.

AVRAM GAL,

Președinte PPU Câmpia Turzii

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

aprilie, 2016
L Ma Mi J V S D
« Mar   Mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Anunț Concurs SPAS Turda – 25 Mai 2016

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ TURDA ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE  25 MAI  2016 CONCURS PENTRU OCUPAREA URMĂTOARELOR POSTURI VACANTE COORDONATOR...

Închide