inTurda.ro

Dorin Lojigan: ”Pentru trei zile Campia Turzii a purtat ie românească!”

Dorin Lojigan: ”Pentru trei zile Campia Turzii a purtat ie românească!”

Dorin Lojigan: ”Pentru trei zile Campia Turzii a purtat ie românească!”
iulie 11
20:36 2016

Ia românească a domnit la Câmpia Turzii!
Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, la inițiativa și în parteneriat cu Asociația ”Produs de Cluj”, au organizat în perioada 8 -10 iulie 2016, un eveniment specific de promovare a produselor, a valorilor tradiţiei şi a culturii din zona judeţului Cluj.
Astfel, proiectul ”Produs de Cluj” a adunat în Parcul Mare al Câmpiei Turzii aproximativ 50 de artizani și producători clujeni harnici și talentați, interpreți de muzică populară locali și din împrejurimi, activități specifice oferite copiilor în cadrul parcului de distracții, dar și un spectacol de magie pentru cei mici. 
Deși vremea a fost capricioasă uneori, aceste trei zile, prin intermediul unei organizări desăvârșite venite din partea unor profesioniști, au oferit locuitorilor orașului nostru un week-end de relaxare, de voie bună într-o atmosferă tradițională autentică. 
Produs de Cluj, prin îmbinarea tradiției cu bunul gust, ne-a bucurat sufletele, ne-a îndemnat să gândim și să simțim romanește, fiind un proiect care merită toată lauda și aprecierea noastră. 
Le mulțumim locuitorilor Câmpiei Turzii pentru respectul manifestat față de organizatori, artizani, producători, artiști, cultură și tradiție, prin participarea la eveniment și prin entuziasmul vizibil. Pentru trei zile Campia Turzii a purtat ie romanească!”.

Dorin Lojigan,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Petre POP: Am curaj! Asta m-a învățat spiritul Câmpia Turzii!

Petre Pop, fostul președinte al PSD Câmpia-Turzii, conducerea fiind dizolvată după rezultatele slabe de la alegerile locale din iunie, a...

Închide