inTurda.ro

O nouă atracție la Salina Turda:

 Breaking News

O nouă atracție la Salina Turda:

O nouă atracție la Salina Turda:
august 30
10:39 2016

Copii care vin alături de părinții lor în vizită la Salina de la Turda se vor putea bucura acum și de o plimbare cu Trenulețul Kiddie-Rides.  Pentru suma de 10 lei fiecare persona, indiferent de varsta, poate pleca într-o călătorie de poveste cu trenuletul Kiddie-Rides, iar copii sub varsta de 1 an de zile beneficiaza de gratuitate.

In prezent, in Romania brandul KIDDIERIDES este numarul 1 in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite in acest domeniu. Activitatea principala este reprezentata de divertismentul cu jucarii cu mecanism de miscare in centre comerciale :  masinute electrice, masinute teleghidate, caluti mecanici, ursuleti electrici cu mecanism de miscare, jucarii oscilante, tobogane, trambuline, trenulete electrice pentru copii, etc.
 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Handbalul în casele tuturor românilor – Dedu îi mulțumește în mod special lui Flaviu Sasaeac pentru negocierile purtate!

Federația Română de Handbal îi anunță pe toți iubitorii sportului din România c-a mai făcut încă un pas pentru consolidarea...

Închide