inTurda.ro

Mâine are loc evenimentul ,,Gândesc Verde – Gândesc Curat”!

Mâine are loc evenimentul ,,Gândesc Verde – Gândesc Curat”!

Mâine are loc evenimentul ,,Gândesc Verde – Gândesc Curat”!
septembrie 29
17:58 2016

Cu bucurie, vă așteptăm mâine, începând cu ora 09.00, să luați parte la evenimentul.,,Gândesc Verde

gandesc verde curat turda – Gândesc Curat”, o amplă acțiune ce vizează ecologizarea mai multor zone din municipiu: zona Băilor Sărate, malul râului Arieș și parcurile din oraș: Tineretului, Teilor, Avram Iancu, Turda Nouă.

Activitatea principală a evenimentului se va desfășura în Parcul Central al Municipiului Turda unde copiii din gradinițe și școli primare vor învăța pașii corecți de colectare a deșeurilor, instruiți de voluntarii de la Rorec Romania, vor participa alături de reprezentanții Asociației Crucea Roșie Romania Filiala Cluj la demonstrațiile interactive de prim ajutor iar de la Milvus Grup vor învăța despre importanța păstrării unui mediu curat cât și despre flora si fauna din zona noastră protejată Sit Natura 2000. Distracția este punctul forte al acestei activități iar copiii se vor bucura de mişcare în aer liber, reprezentații sportive, concerte, concursuri și jocuri. Personaje de poveste (Albă ca Zăpada, Minnie, Mickey) vor interacționa cu grupurile de copii pe ritm de dans iar magicianul Cristian Gună îi va surprinde cu jonglerii și momente de magie.

La acțiunea de ecologizare vor participa elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai companiilor și organizațiilor partenere, voluntari. Adresăm pe această cale o invitație tuturor celor care iubesc Turda și își doresc un oraș mai curat și mai frumos să se alăture acestei inițiative. Pentru toți participații la acțiunea de ecologizare din 30 septembrie organizatorii au pregatit multe surprize și diplome de participare.

 

Vă așteptăm cu drag să fim împreună pentru un oraș verde – un oraș curat!

 

Municipiul Turda

PRIMAR

Cristian Octavian Matei

 

 

 

Informații suplimentare despre proiectul ,,Gândesc verde – Gândesc curat’’ și înscrieri voluntari: Persoana de contact – Mic Camelia, telefon – 0751.235.553

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

septembrie, 2016
L Ma Mi J V S D
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan: Compania de Apă Arieş S.A. intră în legalitate

         Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan a participat ieri la lucrările şedinţei Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ”Apa Văii...

Închide