inTurda.ro

VIDEO: Au fost prezentate ultimele informații despre Programul Start-up Nation Romania

 Breaking News

VIDEO: Au fost prezentate ultimele informații despre Programul Start-up Nation Romania

VIDEO: Au fost prezentate ultimele informații despre Programul Start-up Nation Romania
martie 09
10:04 2017

Harry Ilan Laufer,  Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a fost prezent la Facultatea de Business a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pentru a prezenta programul ”Start Up Nation”.

Pentru ca se vehiculeaza foarte multe informatii/zvonuri legate de Programul Romania Startup Nation, autoritățile române au făcut următoarele precizări:

– Data de incepere a programului de 1 mai nu este o data oficiala si deja stabilita. Ea a fost propusa de catre unii oficiali ai Guvernului Romaniei, ca o data obiectiv, in care doresc sa se lanseze programul. Data de lansare va deveni oficiala si sigura abia in momentul in care va fi anuntata prin metodele oficiale/formale de informare ale publicului. De exemplu, pe site-urile aferente precuim www.aippimm.ro.

– Singurele informatii cu caracter oficial si in vigoare sunt cele aparute in OUG-ul afisat deja pe aceasta pagina. 

– TOATE informatiile aferente normelor de aplicare momentan sunt in dezbatere publica si pot fi modificate/schimbate/eliminate

– Foarte important! Orice actiune intreprinsa pe baza unor propuneri poate duce la pierderi/complicatii in viitor. Sfatul nostru este ca orice ati intreprinde in legatura cu acest program, sa se faca abia in momentul in care vor exista informatii concrete finale.

– Normele de aplicare aflate in momentul de fata in dezbatare publica sunt inca destul de indepartate de varianta finala.

– Pentru ca de-a lungul timpului au aparut informatii contradictorii chiar de la reprezentanti oficiali, va recomandam sa acordati prioritate informatiilor pe suport scris furnizate prin intermediul site-urilor oficiale. 

– Pentru ca tentatia e mare de a se face comparatie cu programele precedente, va recomandam sa analizati contextul in care acesteau au fost implementate pentru a nu ajunge la concluzii pripite. 

O informare corecta va creste sansele sa puteti obtine cu succes finantarea potrivita si sa va diminuati cat se poate de mult costurile.

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

martie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Feb   Apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un turdean cu permisul suspendat s-a apucat să facă drifturi. Vezi ce a urmat:

În 07 martie, în jurul orei 15:40, poliţişti rutieri din cadrul Postului de Poliție Comunal Mihai Viteazu au depistat un...

Închide