inTurda.ro

Gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții excelente pentru meciul cu Danemarca

Gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții excelente pentru meciul cu Danemarca

Gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții excelente pentru meciul cu Danemarca
martie 10
09:13 2017

Cu două săptămâni și jumătate înainte de meciul reprezentativelor de fotbal ale României și Danemarcei, gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții excelente. Cu toate acestea, reprezentanții Direcției de administrare și exploatare a Stadionului “Cluj Arena“ din cadrul Consiliului Județean Cluj continuă seria operațiunilor necesare astfel încât la ora începerii partidei din calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 terenul să se prezinte în cele mai bune condiții și să permită punerea în valoare a calităților tehnice ale jucătorilor. 

În acest context, beneficiind și de condițiile meteo extrem de favorabile din ultima perioadă, gazonul se reface într-un mod cât mai natural după sezonul rece, fără a se apela la lucrări de regenerare forțată a ierbii prin supraînsămânțări și fertilizări rapide precum și fără a se recurge la sistemul de încălzire a terenului. Astfel, în prezent se realizează fertilizarea uzuală a gazonului, urmând ca până în ziua meciului să mai fie derulate încă două astfel de operațiuni. Totodată, pentru a preîntâmpina efectul temperaturilor mai scăzute din timpul nopții, gazonul este acoperit cu o folie care are rolul de a-l izola termic și de a îl proteja. De asemenea, tot în vederea oferirii unor condiții optime de joc, în perioada imediat următoare va fi schimbat gazonul afectat din fața porților, respectiv cel din zona careului mic al portarului.  

 „Îi asigur pe această cale pe toți iubitorii fotbalului, pe cei care vor fi în tribune în ziua meciului și, mai ales, pe jucătorii și oficialii celor două echipe reprezentative, că vor găsi pe Cluj Arena condiții ideale de joc. Stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii este deja pregătit pentru un regal fotbalistic iar eforturile noastre menite să asigure un gazon de cea mai bună calitate vor continua cu aceeași intensitate” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

martie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Feb   Apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
ACCIDENT la trecerea de pietoni de pe strada Ștefan cel Mare.

În această după-amiază, în jurul orei 17:20, în apropierea trecerii de pietoni  de pe strada Ștefan cel Mare, la intersecția...

Închide