inTurda.ro

Români inventivi în construcții: la Turda se zidesc copaci, la Bacău autoturisme!

 Breaking News

Români inventivi în construcții: la Turda se zidesc copaci, la Bacău autoturisme!

Români inventivi în construcții: la Turda se zidesc copaci, la Bacău autoturisme!
aprilie 04
11:40 2017

Românii sunt foarte inventivi în orice aspect, dar mai ales atunci când vine vorba de renovarea și amenajarea locuințelor. 

La Turda, unul dintre proprietari a zidit un trunchi copac, aproape la fel de măiastru precum Manole a zidit-o pe Ana… Intenția „autorului” nu este clară: A vrut să salveze viața copacului? A vrut să facă economie la cărămidă? Sau pur și simplu a dorit un decor natural al casei?

copac casa turda

O altă soluție deloc obișnuită din Bacău, a fost prezentată azi de publicația online digi24.ro. Din lipsă de spațiu, un bărbat a atașat o autoutilitară la apartamentul de la parterul blocului în care locuiește.

Iniţiativa proprietarului a stârnit pe alocuri zâmbete, dar şi multe semne de întrebare: dacă restul maşinii continuă la interior, dacă există o ieşire de urgenţă prin uşile dubei şi dacă iniţiatorul acestui proiect are autorizaţie pentru extensia respectivă. Se pare că ultima întrebare l-a speriat pe locatar, așa că a renovat din nou apartamentul și a scos bucata de maşină pe care o ataşase de bloc, scrie presa locală.

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Potrivit site-ului local de știri Desteptarea, proprietarul nu a fost găsit ca să explice de ce a făcut această „modernizare”.

duba in perete
Foto: Petrea Pascutoi

 

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

aprilie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Mar   Mai »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” – Câmpia Turzii, harnici ca niște ”furnicuțe”!

FII RESPONSABIL! FII PARTENERUL MEU! - GRĂDINIŢA CU P.P. ,,PINOCCHIO”             Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” -...

Închide