inTurda.ro

GHITA MURESAN SUMMER CAMP 2017 – participare gratuită!

GHITA MURESAN SUMMER CAMP 2017 – participare gratuită!

GHITA MURESAN SUMMER CAMP 2017 – participare gratuită!
iulie 05
08:33 2017

GHITA MURESAN SUMMER CAMP 2017, SALA POLIVALENTA Cluj Napoca in perioada 14-17 august.

Înscrierile se fac pe site-ul www.ghitamuresan.ro, participarea este gratuita si structurata pe două categorii de vârstă 8-11 respectiv 12-14 ani.  Locatia pentru Cluj este Sala Polivalenta (Acces usa de langa casa de bilete. Copii trebuie sa aiba incaltaminte de schimb pentru sala.), programul pentru 8-11 ani prima categorie incepe la ora 9.00 iar pentru ce de-a doua , 12-14 ani ora 14.00. Inscrierile sunt deschise pentru copii din Cluj . Cursurile dureaza 3 ore .

***Locurile sunt limitate la 48 copii / grupa.

Pentru înscriere CLICK aici.

„Numele meu este Ghiţă Mureşan şi vreau să le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la vârsta lor: jocul de baschet. Prin acţiunile pe care le întreprind în România: „Summer Camp Tour”, „Programe de baschet – Liga Ghiță Mureșan” le ofer celor mici acestă bucurie. Valorile în care cred sunt: familia, şcoala şi educaţia prin sport făcută
copiilor în școli după orele de clasă. Şcoala este prioritară. Vreau să-i facem pe copii să îndrăgească miscarea, să-i ducem în sălile de sport şi să nu-i lăsăm nesupravegheati.” – GHITA MURESAN.

Sursa foto: ghitamuresan.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ministerul Sănătății a început marti livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară

Ministerul Sănătății a început astăzi livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară. Peste 245 de mii de doze de...

Închide