inTurda.ro

Foto: S-a deschis Carrefour Market

Foto: S-a deschis Carrefour Market

Foto: S-a deschis Carrefour Market
august 10
14:13 2017

La finalul anului trecut gru­pul francez Carrefour, al doilea cel mai impor­tant comerciant din Ro­mâ­nia după cifra de afa­ceri, a semnat preluarea operaţiu­nilor Billa din România după mai bine de un an de negocieri, într-o tranzacţie de cir­ca 100 mil. euro, potrivit surselor din piaţă.

Începând de duminică, 30 iulie 2017, supermarket-ul Billa din Turda a devenit istorie, în locul lui a venit marele comerciant, Carrefour!

Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cuajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

  • rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
  • prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. Livrari in fiecare dimineata pentru o prospetime garantata!
  • produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Market ofera in gama sa peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.
  • aproape de casa: este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
  • produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
  • fructe si legume: Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de controlul calitatii.
  • profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Carrefour România a primit aprobarea Consiliului Concurenţei privind achiziţia reţelei de supermarketuri Billa de la grupul german Rewe.

Conform acordului, Carrefour a achiziţionat 86 de magazine Billa, răspândite pe întreg teritoriul naţional, adică o suprafaţă totală de vânzare de 83.000 mp.

„Această achiziţie va permite Carrefour să-şi consolideze oferta multiformat şi prezenţa în România, cu scopul de a servi cât mai bine clienţii săi, devenind primul retailer care deţine cea mai mare reţea de supermarketuri din ţară”, a precizat conducerea Carrefour.

Grupul francez a anunţat semnarea unui acord de achiziţie a Billa România cu Rewe. Tranzacţia este în jur de 98 de milioane de euro, conform unor surse din piaţă. Operaţiunea are loc sub forma unui acord de preluare de acțiuni. 
„Rewe Group se va concentra în viitor pe dezvoltarea business-ului de discount  în România cu Penny. Prin  concentrarea pe business-ul de discount, Rewe Group poate dezvolta în mod ideal strategia de creștere în România”a explicat Frank Hensel, director general al Rewe International. În primele nouă luni din 2015, vânzările Penny în România au crescut cu 14%.

Cu peste 12.000 de magazine în 30 de ţări, Carrefour are 380.000 de angajaţi în întreaga lume având 13 milioane de clienţi. În România, Carrefour include 138 de magazine, dintre care 29 de hipermarketuri, 109 de supermarketuri şi un magazin de comerţ electronic.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

august, 2017
L Ma Mi J V S D
« Iul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Turdenii vor servi masa de duminică în Parcul Central! Festivalul de Bucătărie Turdeană va doborî un record

În cea de a treia zi a Festivalului de Bucătărie Turdeană vom doborî un record, vom pregăti cel mai mare...

Închide