inTurda.ro

Cristina Burciu la deschiderea ZMT: „Directia de dezvoltare pe care a pornit orașul nostru este ireversibilă!”

Cristina Burciu la deschiderea ZMT: „Directia de dezvoltare pe care a pornit orașul nostru este ireversibilă!”

Cristina Burciu la deschiderea ZMT: „Directia de dezvoltare pe care a pornit orașul nostru este ireversibilă!”
august 11
16:10 2017

În cadrul deschiderii oficiale a Zilelor Municipiului Turda a luat cuvântul și doamna Cristina Burciu, Deputat de Turda. Iata mai jos întreg discursul doamnei Deputat:

„Vă mulțumesc pentru interesul atât de mare acordat comunității noastre. Sunt mândră să mă adresez astăzi in calitate de deputat de Turda.

Mă onoreaza șansa pe care am avut-o de a face parte din echipa care transformă Turda. Îi multumesc dl. Cristian Matei pentru increderea pe care mi-a acordat-o si pentru șansa de a pune umărul la transformarea comunitații noastre.

Vin in fața d-voastra dragi turdeni, cu capul sus si privindu-vă in ochi, vă pot spune că odata ce v-am castigat increderea si rspectul, voi face tot ce-mi stă in putere să nu le pierd.

Inainte ca diverse voci pro sau contra, să vă poată influența, dumneavoastră, care traiți in acest oraș, vedeți si simțiți schimbarea. Ce poate fi mai frumos pentru o comunitate decât un oraș in care nu te plictisești. Săptămâna de săptămâna in Turda se intamplă câte ceva, a devenit un oras viu, care provoaca, ofera surprize, alternative, e un oraș, care intradevar atrage turiști si dă viață județului.

Cred mai mult ca oricând că directia de dezvoltare pe care a pornit orasul nostru, este una buna si mai mult deact atât, este ireversibila. 300 de milioane pare o cifră oarecare, dar in fapt sunt banii atrași doar in ultimele săptămâni de comunitatea noastră. Banii in investiții sunt bani care ne asigura dezvoltarea sutenabila si armonioasă a orașului si reprezintă garanția si confirmarea că și alți oameni, alte entitați, din România și nu numai, recunosc efortul de schimbare făcut de administrația locală.

Schimbarea, deși pare un concept abstract, si poate prea des folosit de către politicieni, este totuși motorul dezvoltării oricarei comunitați. Avem nevoie de schimbare pentru a ne adapta mereu trend-urilor din regiune, pentru a rămâne atractivi si competitivi economic si turistic.

-Statutul de stațiune balneo-climaterica este o astfel de schimbare si garanție a dezvoltarii.
-Transportul in comun, și mai ales transportul electric, este pentru mine, garanția că municipalitatea se schimbă nu doar frumos si eficient, dar și cu grija și respect față de mediul inconjurător.
-Centura de vest a orașului este in linie dreaptă, asta inseamna că in scurt timp, orașul va fi mai puțin poluat, mai linistit, mai prietenos cu turiștii
-Refacerea tramei stradale, odată cu introducerea transportului in comun, a pistelor de biciclete, a stațiilor de incarcare pentru mașini electrice, inseamnă mai mult decat asfalt si trotuare insemană mobilitate urbană, înseamnă dezvoltare ireversibila.
-Un aerodrom in vestul orașului, un proiect ambițios in parteneriat public privat al primarului, este nu doar o schimbare in abordare, este o revolutie in infrastructura orașelor de talia turzii.
Sunt doar cateva exemple care mă fac să fiu mândră că sunt turdeancă, să fiu mândră că am ocazia să-mi aduc și eu contribuția la schimbarea acestei comunitați pe care o formăm împreună.

La mulți ani Turda!”

 

Cristina Burciu,

Deputat PSD de Turda.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

august, 2017
L Ma Mi J V S D
« Iul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Anunt IMPORTANT: Excursia cu BALONUL CU AER CALD se amână pentru ziua de sâmbătă, 12 august

Din cauza vantului puternic, excursia cu balonul ZMT se reprogrameaza pe maine, Sambata 12 august, intre orele 15.00 - 18.00, in...

Închide