inTurda.ro

Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu va invită să vă bucurați de super comedia „Amantul înșelat”

Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu va invită să vă bucurați de super comedia „Amantul înșelat”

Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu va invită să vă bucurați de super comedia „Amantul înșelat”
august 22
13:52 2017

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda se apropie cu pași repezi. In perioada 8-17 septembrie, vom avea invitați de seamă. Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu va invită să vă bucurați de comedie.

Ioan Isaiu este absolvent al Facultatii de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, considerat unul dintre cei mai șarmanți bărbați din show-biz-ul autohton, și-a câștigat popularitatea o dată cu interpretarea unuia dintre personajele principale din Secretul Mariei, serial TV ce i-a transformat numele într-un adevărat brand.

Sorin Misirianțu este absolvent al Departamentului de Teatru al Facultăţii de Litere, specializarea Actorie, din anul 1995. Începând din luna septembrie a aceluiaşi an şi până astăzi, Sorin Misirianţu este angajat al Teatrului Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, atât ca și actor cât și regizor.

Pe data de 11 Septembrie ora 19.30, la Fabrica de Bere Turda, cei doi actori vor juca pentru publicul turdean și nu numai, super comedia “Amantul Înșelat”.

„Amantul înșelat”, de Orlin Diakov este o comedie care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată. Ne regăsim mulți în aceste două personaje, chiar dacă nu recunoaștem acest lucru. Spectacolul a avut premiera la Stuttgart și a continuat cu un recent turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln și Paris.

In cadrul Festivalului prețul unui bilet este de 15 lei și 10 lei elevi, studenți, pensionari. Spectacolul “Mă tot duc” cu Oana Pellea și Sandu Gruia are un bilete de 25 lei întreg și 20 lei redus. Abonamente la festival se pot procura în felul următor: 150 lei pentru toate evenimentele din festival, 100 lei pentru 10 evenimente la alegere și 75 lei pentru evenimentele din Teatrul Aureliu Manea Turda. Biletele se găsesc pe www.tomtix.ro sau la agenția teatrului.

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
COMUNICAT: The Da Vinci System, oficial cel mai bun ONG din Turda

Încă din 2014, anul înfințării sale, Organizația non-guvernamentală „The Da Vinci System”, promotoare a dezvoltării personale și profesionale a reușit...

Închide