inTurda.ro

Directorul CAA, Bogdan Bobic: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”

Directorul CAA, Bogdan Bobic: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”

Directorul CAA, Bogdan Bobic: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”
august 30
15:02 2017

   Unul dintre jurnaliștii prezenți astăzi la sediul Companiei de Apă Arieș din Turda,  unde a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate detalii despre activitatea companiei, informații despre evoluția financiară cât și despre ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020’’ – detalii tehnice și financiare, a precizat faptul că liberalii din Câmpia Turzii ar vota planul tarifar propus de către Compania de Apă Arieș doar cu anumite condiții, printre care schimbarea din funcție  lui Petre Pop, Președintele Consiliului de Administrație de la Compania de Apă Arieș.

Până în momentul de față Compania de Apă Arieș a obținut 103 avize pentru implementarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind aprobarea planului tarifar actualizat pe aria de operare a Companiei de Apă Arieş SA, pentru perioada 2017-2023, reprezintă unul dintre documentele pe care CAA trebuie să le prezinte pentru a putea implementa proiectul, fără aceste hotărâri ale UAT-urilor proiectul nu poate demara, iar munca făcută până în prezente(3 ani de zile) la acest proiect ar fi în zadar.

„Chiar in cursul acestei dimineți am avut o disctie cu domnul Primar din Câmpia Turzii, și nu am auzit o astfel de ipoteza. Singura dorinta a dansului este ca acest plan sa fie asumat inscluiv de consilierii nostrii(PSD). Nici nu mi se pare normal sa existe vreo astfel de conditie de genul acesta, pentru ca vorbim despre un proiect facut pentru cetateni!”, a fost poziția exprimata de Bogdan Bobic în cadrul conferinței.

Ba mai mult, Directorul CAA  a vorbit și despre situația în ceea ce privește sediul CAA de la Câmpia Turzii: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”, a declarat Bobic

La rândul său, Primarul Dorin Lojigan a negat că ar fi purtat astfel de discuții cu conducerea CAA prin care să condiționeze votul în ceea privește aprobarea planului tarifar, însă acesta a precizat că Petre Pop ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare.

„Nu am cunoștință sau cel puțin eu nu am inițiat astfel de discuții privind condiționarea politică a aprobării planului tarifar, dar cred cu tărie și seriozitate că președintele C.A. de la Compania de Apă Arieș ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare, dacă are așa ceva, având în vedere faptul că a fost cel care a inițiat și aprobat desființarea sucursalei de apă din Câmpia Turzii. Eu nu pun interesul de partid peste interesul cetățeanului și nici PNL nu o va face!”, a declarat Lojigan, pentru Ziarul „15 minute”.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

august, 2017
L Ma Mi J V S D
« Iul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
VIDEO: Conferință de presă CAA Turda. Detalii despre planul tarifar pentru perioada 2017-2023

Astăzi, 30.08.2017, începând cu ora 11.00, la sediul Companiei de Apă Arieș din Turda, a avut loc o conferință de...

Închide