inTurda.ro

Se minte cu nerușinare! În timp ce Primăria a făcut demersuri pentru a aduce la spital 166.930.038,38 de lei pentru modernizare, T9 și PNL încearcă manipularea turdenilor!

Se minte cu nerușinare! În timp ce Primăria a făcut demersuri pentru a aduce la spital 166.930.038,38 de lei pentru modernizare, T9 și PNL încearcă manipularea turdenilor!

Se minte cu nerușinare!  În timp ce Primăria a făcut demersuri pentru a aduce la spital 166.930.038,38 de lei pentru modernizare, T9 și PNL încearcă manipularea turdenilor!
septembrie 04
11:10 2017

Comunicat de Presă

Se minte cu nerușinare!

În timp ce Primăria a făcut demersuri pentru a aduce la spital 166.930.038,38 de lei pentru modernizare, T9 și PNL încearcă manipularea turdenilor!

Dragi turdeni, nu vă lăsați păcăliți! Toată povestea cu banii alocați Mănăstirii Mihai Vodă a luat naștere din frustrarea grupurilor T9 și PNL care se chinuie sistematic în ultima perioadă să obțină capital de imagine prin niște mijloace demne de dispreț! În mod evident, acești oameni nu doresc binele orașului, din moment ce sunt nevoiți să recurgă la minciuni pentru a-și atinge scopurile.

Pentru Spitalul Municipal s-a pregătit un amplu proiect de modernizare. Primarul Cristian Octavian Matei a făcut toate demersurile necesare pentru ca această unitate spitalicească să beneficieze de o transformare considerabilă, ca spitalul să fie complet renovat și adus la standarde europene. Ca urmare a acestor demersuri, Ministerul Sănătății urmează să finanțeze “Planul general de modernizare, transformare și extindere a construcțiilor existente prin expertizarea, proiectarea și consolidarea clădirilor spitalului municipal Turda”, proiect în valoare de 166.930.038,38 de lei!!! Acest proiect se află în ultima fază de aprobare, iar apoi se va realiza cu un buget multianual, în perioada 2017 – 2020, contribuția primăriei fiind de doar 10%! Pentru anul 2017, Primăria a alocat deja suma de 650.000 de lei pentru Spitalul Municipal pentru acest proiect, această sumă reprezentând strict contribuția de 10% a municipalității, care vine în completarea celor 5.560.000 care vor fi alocați de la Ministerul Sănătății pentru acest an. La fel se va proceda și în următorii 3 ani, până la finalizarea proiectului. Toate aceste informații au fost comunicate, există hotărâri care au fost votate de Consiliul Local, dar se ascunde total adevărul în relatările asociației politice T9 și ale celor de la PNL!

În timp ce eforturile primarului și ale echipei sale au dus la această importantă reușită de a duce în fază finală documentația pentru alocarea sumei de 166.930.038,38 de lei la Spitalul Municipal, personaje care nu au făcut absolut nimic pentru acest oraș, s-au gândit că cei 500.000 de lei care au fost alocați Mănăstirii Mihai Vodă pentru finalizarea construcției, ar fi putut ajunge la spital.

Dragi turdeni, nu vă lăsați păcăliți!!! 500.000 de lei reprezintă o sumă extrem de mică pentru nevoile unității medicale! Nu are nicio legătură suma alocată mănăstirii cu fondurile destinate spitalului. Această comparație făcută special pentru a-i prosti pe oameni, nu are nici o fundamentare!

Cei 500.000 de lei vor fi folosiți pentru finalizarea lucrărilor la acest lăcaș de cult care este un simbol istoric al Turzii, investiție care va completa proiectul european privind modernizarea întregului obiectiv turistic și a parcului în care se află mormântul lui Mihai Viteazul.

Un bun manager reușește să împartă și să aducă fonduri în toate direcțiile, iar faptul că primarul Cristian Octavian Matei, alături de echipa sa, reușește să dezvolte toate domeniile deficitare ale orașului, se pare că îi determină pe oponenții politici de la T9 și PNL să recurgă la astfel de gesturi nedemne, mizerabile!

Avem încredere că oamenii nu se vor lăsa păcăliți! Cu toate eforturile pe care unii le depun pentru a denigra munca și implicarea acestui primar și a echipei sale, să știți că ceea ce contează cu adevărat sunt FAPTELE, iar acestea se văd și se vor vedea!

 

Echipa Consilierilor PSD

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Drumul judetean Gilau – Somesul Rece – Marisel, reabilitat si modernizat de Consiliul Judetean

            Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat luni, 4 septembrie a.c., autorizația de executare a lucrărilor de...

Închide