inTurda.ro

Mesajul Primarului Dorin Lojigan la începutul anului școlar

Mesajul Primarului Dorin Lojigan la începutul anului școlar

Mesajul Primarului Dorin Lojigan la începutul anului școlar
septembrie 11
13:24 2017

    Începere anului școlar îmi crează emoții de fiecare dată, reamintindu-mi trările pe care le aveam ca și elev: bucuria reîntâlnirii cu colegii, nostalgia sfârșitului vacanței de vară, unele temeri cu privire la intrarea în noul program, entuziam la întâlnirea cu profesori dragi s.a.m.d.

Transmit elevilor de azi să se bucure de toate trările pe care le au, să aibă parte de un început în forță, și cel mai important, să aibă încredere în forțele lor, pentru că pot reuși orice își propun. Este nevoie doar de răbdare, perseverență si determinare.

Totodată, să aibă încredere în dascălii lor și să formeze o echipă împreună, pentru că fiecare dintre ei este un om special.

Domnilor educatori, învățători și profesori vă doresc multă forță să creșteți oameni frumoși și pregătiți pentru orice aspect al vieții.

Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii este alături de voi toți și vă oferim tot sprijinul pentru buna desfășurare a anului școlar și pentru îmbunătățirea permanentă a condițiilor de desfășurare a actului educațional.

Mult success tuturor și în 2018 să ne bucurăm împreună de reușitele voastre!

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,

Dorin Lojigan.

 

Sursa foto: Facebook/Dorin Lojigan

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

septembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Robert Szabo, mesaj pentru elevi și dascăli:”Vă doresc să începeți un nou an școlar cu entuziasm, curiozitate și putere de muncă”

Începerea noului an școlar, motiv de bucurie pentru toți copiii! Vă doresc să începeți un nou an școlar cu entuziasm,...

Închide