inTurda.ro

VIDEO: Spectacol folcloric la finalul manifestărilor dedicate vârstnicilor din Câmpia Turzii – ”Cum era odată-n sat”

VIDEO: Spectacol folcloric la finalul manifestărilor dedicate vârstnicilor din Câmpia Turzii – ”Cum era odată-n sat”

VIDEO: Spectacol folcloric la finalul manifestărilor dedicate vârstnicilor din Câmpia Turzii – ”Cum era odată-n sat”
octombrie 07
10:18 2017

„Ziua Vârstnicului” a fost sărbătorită și la Câmpia Turzii prin mai multe evenimente dedicate seniorilor comunității.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte în fiecare an în data de 1 octombrie şi este un moment dedicat omagierii celor care au contribuit la dezvoltarea şi progresul comunității.

Cu acest prilej, Serviciul Public Local de Asistență Socială a organizat în săptămâna 02.10.2017-06.10.2017 o serie de activităţi pentru persoanele de vârsta a 3- a din municipiul nostru, sub sloganul „Săptămâna Vârstnicului” .

Evenimentul a debutat în data de 3 octombrie 2017, de la ora 17:00, la Restaurantul „La Broscuța”.

Seara de 3 octombrie a fost una în care voia bună și bucuria reîntâlnirii cu membrii centrului s-a concretizat în cadrul unei activități de socializare.

Vârstnicii comunității au avut parte de momente artistice desăvârșite, alături de copiii talentați și ansamblurile folclorice din municipiu, de prezentarea unor articole de artizanat confecționate în cadrul activităților desfășurate la Centru, dar și de etalarea talentelor culinare, în care plăcintele bunicilor au fost degustate “ca acasă”.

Pe parcursul a două zile, în 3 și 4 octombrie, reprezentanții administraţiei locale, primarul Dorin Nicolae Lojigan şi viceprimarul Róbert István Szabó, însoţiţi de reprezentanţi ai Centrului de Asistență și Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice, au vizitat beneficiarii asistați la domiciliu, pentru a le oferi un zâmbet, o floare, şi un dar.

„Săptămâna Vârstnicului„ s-a încheiat cu un spectacol oferit vârstnicilor de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în data de 5 octombrie 2017 la Palatul Cultural „ Ionel Floașiu„. Asociația Turda Tin, Ansamblul folcloric Țarina și Centrul de Zi Turda au creat spectacol folcloric „Cum era odată-n sat”, special pentru acest eveniment.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Salina Turda găzduiește un eveniment pentru vârstnici în cadrul proiectului ”Luna Seniorului”

În cadrul “Lunii seniorului”, un eveniment organizat de către Centrul de Zi şi Centrul de Îngrijiri la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice...

Închide