inTurda.ro

Actorii turdeni duc spectacolul ”Îndrăgostiții din Ancona” la Cluj în cadrul Festivalului TIMAF

Actorii turdeni duc spectacolul ”Îndrăgostiții din Ancona” la Cluj în cadrul Festivalului TIMAF

Actorii turdeni duc spectacolul ”Îndrăgostiții din Ancona” la Cluj în cadrul Festivalului TIMAF
octombrie 09
13:14 2017

Comunicat de presă

„Îndrăgostiții din Ancona” la Cluj

         Miercuri, 11 octombrie, vă dăm întâlnire la Cluj, la Casa de Cultură a Studenților în cadrul Festivalului TIMAF, cu spectacolul “Îndrăgostiții din Ancona”.       

      Transilvania International Music and Art Festival este la cea de-a 7-a ediție și își propune să ofere publicului clujean și nu numai, evenimente si moment artistice ce cuprind o gamă largă a artelor, de la muzică, teatru și dans, la arte vizuale și de creație.

      „Indrăgostiții din Ancona” este o producție a Teatrului Aureliu Manea, regizată de Andrei Mihalache. Acesta, a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” – regie teatru, clasa prof. univ. Mihai Dimiu. A debutat ca regizor artistic la Turda în anii 1981-1985, și iată că provocările l-au adus din nou aici.

        In piesa „Indrăgostiții din Ancona”, acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor.  Personajele noastre sunt într-o adevărată încurcătură emoțională. Bogătașul orașului, Tomao este un adevărat Don Juan după care suspină și manajera, și vecina, însă el visează la o moldoveancă aflată în vizită în orașul Ancona. Tomao are o fiică pe care dorește să o mărite cu Giovani, proprietarul unei cafenele, dar ea e îndrăgostită de Luigi. Venirea lui Lucrezio dă peste cap planurile domnului Tomao, iar acesta își regăsește iubita pe care o credea moartă, Drucilla.

       O poveste plină de suspans și evenimente neașteptate la care vă invităm să-i aflați finalul pe 11 octombrie, ora 19.00, Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca și 14 octombrie din nou la Turda, ora 19.00.

     Nu uitați că, duminica, este a celor mici, pe 15 octombrie, de la ora 11.00 vă așteptăm la spectacolul „Mica Sirenă” în aventurile apelor albastre și adânci, atât de adânci încât nici o ancoră nu poate să ajungă la fund.

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

ROMÂNIA

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
#PolițistulZilei – Un agent șef principal a salvat trei persoane de la înec!

Comunicat: Polițistul zilei este colegul nostru, agent șef principal de #poliție Gabriel Andronescu, care a #salvat trei persoane de la înec, cu ajutorul trecătorilor....

Închide