inTurda.ro

Buhnici te provoacă la o cursă de DRONE în Salina Turda

 Breaking News

Buhnici te provoacă la o cursă de DRONE în Salina Turda

Buhnici te provoacă la o cursă de DRONE în Salina Turda
octombrie 09
11:09 2017

Această ramură sportivă aflată în crestere a stârnit deja un mare interes în America şi Asia – iar Liga Campionilor de Drone începe să cucerească şi Europa într-un mod grandios. La fel de spectaculoase şi unice precum manevrele dronelor, sunt locaţiile Ligii Campionilor programate pentru anul 2017: Paris, Austria, Bruxel și Berlin, însă cea mai spectaculoasă etapa va fi cu siguranță cea din Salina Turda.

Liga Campionilor de Drone, “Un Monaco al curselor de drone”, va reveni la Salina Turda in perioada 14 – 15 Octombrie 2017.

„Vrei să pilotezi o dronă de curse? Dacă mă urmărești de ceva vreme, ai văzut probabil că am fost prezent la două competiții de drone. Nu, nu cu ale mele jucării, acestea sunt pentru filmat și pentru lovit de pereții din studio și de geamurile de la terasă. Există alte tipuri de drone special gândite pentru curse. Mult mai ușoare, mai rapide și chiar și mai ieftine. Competițiile au fost organizate de DCL, Drone Champions League, și etapele au loc în mai multe țări din lumea asta mare și frumoasă.

Prima este la Paris, pe Champs Elysee, unde am fost și eu în primăvară, a doua în Vaduz, Liechtenstein, unde desigur a mers cineva cu mai mult timp ca mine, adică Radu, a treia în Brussels, iar a patra la Salina Turda. Da, la noi în țară la doi pași de Cluj, și este poate cel mai spectaculos și dificil traseu dintre toate. Etapa de la Salina Turda are loc între 13-15 octombrie și poți să mergi cu prietenii să asistați la spectacol. Dacă ești însă mai îndemânatic cu pilotatul de drone și te pasionează sportul acesta, poți să și participi! Asta este partea frumoasă. Hai să îți spun cum. Cei de la DCL vor să introducă și o echipă a României în competiție așa că au organizat o etapă de calificări într-un joc virtual, special conceput pentru piloții de drone FPV.”, a transmis George Buhnici prin intermediul platformei buhnici.ro.

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: Primăria Municipiului Turda a început curățenia de toamnă!

Primăria Municipiului Turda a început astăzi, 09 octombrie 2017, curățenia de toamnă! Pe tot parcursul lunii octombrie, municipalitatea va derula...

Închide