inTurda.ro

VIDEO/Foto: Primăria Municipiului Turda a început curățenia de toamnă!

VIDEO/Foto: Primăria Municipiului Turda a început curățenia de toamnă!

VIDEO/Foto: Primăria Municipiului Turda a început curățenia de toamnă!
octombrie 09
10:56 2017

Primăria Municipiului Turda a început astăzi, 09 octombrie 2017, curățenia de toamnă! Pe tot parcursul lunii octombrie, municipalitatea va derula o amplă campanie de ecologizare și conștientizare a populației în privința respectării legii privind protecția mediului.

Astfel, începând de astăzi, Primăria alături de toate serviciile și instituțiile abilitate (PRIVAL, Poliția Locală, Domeniul Public, SVSU și Direcția de Asistență Socială) vor derula acțiuni în teren în toate zonele cu deșeuri identificate. De asemenea, vor fi curățate spațiile verzi și vor fi efectuate deratizări pe tot domeniul public al municipiului.

Acțiunea de astăzi a vizat curățarea rigolelor de pe străzile Gh. Dima și Cocoșului, zone identificate ca prioritare pentru a se evita acumulările de apă în sezonul care urmează. Străzile vor fi curățate integral, iar rigolele vor fi desfundate pe întreaga lungime a străzilor.

„Anunțăm cetățenii că toate zonele în care se va interveni vor fi monitorizate video permanent. Atragem atenția asupra faptului că supravegherea se va face cu maximă seriozitate, iar cei care mai aruncă gunoaie pe spațiul public riscă o amendă cuprinsă între 25.000 și 50.000 de lei, conform OUG 195/2005, privind protecția mediului.

Pentru că ne dorim un oraș curat, vom depune toate eforturile necesare pentru ca populația să înțeleagă cât de importantă este responsabilitatea față de mediu și față de tot ceea ce ne înconjoară. Fiecare dintre noi trebuie să punem umărul la a păstra frumos tot ce avem și să nu mai permitem sub nicio formă actele de vandalism sau de nepăsare. Adresăm public rugămintea ca locuitorii să se alăture acestor demersuri și să respecte regulile care vor fi impuse. Pe parcursul acestei campanii, vom informa permanent populația cu privire la activitățile desfășurate și locațiile vizate.”, au transmis reprezentanții administrației locale.


Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Deputatul PSD Cristina Burciu interpelează Guvernul pe tema modului defectuos de implementare a proiectelor finanţate din FEADR în comuna Viişoara

Parlamentul României Camera Deputaţilor Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat COMUNICAT DE PRESĂ Deputatul PSD Cristina Burciu interpelează Guvernul pe...

Închide