inTurda.ro

Mircea Irimie: ”Dragi prieteni, suntem datori cu toții sa promovăm produsele tradiționale românești”

Mircea Irimie: ”Dragi prieteni, suntem datori cu toții sa promovăm produsele tradiționale românești”

Mircea Irimie: ”Dragi prieteni, suntem datori cu toții sa promovăm produsele tradiționale românești”
octombrie 11
09:15 2017

Ziua națională a produselor agroalimentare românești este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017.

Propunerea legislativă a fost adoptată de Senat la 2 mai 2017, în calitate de primă Cameră sesizată, și de Camera Deputaților la 13 iunie 2017, aceasta având rol decizional. Președintele Klaus Iohannis a semnat, la 11 iulie 2017, decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea datei de 10 octombrie ca Zi națională a produselor agroalimentare românești, Legea 168/2017 fiind publicată în Monitorul Oficial la 13 iulie 2017.

Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești a fost sărbătorită și la Marele Alb Turda. 

Mircea Irimie, Vicepreședinte PRO România, a fost prezent ieri manifestările organizate la restaurantul Marele Alb cu un mesaj de susținere al Produselor Agroalimentare Românești. Iată ce a transmis fostul deputat de Turda:
„Pavel Tothazan este un antreprenor român de succes despre care în câteva cuvinte aş spune că este un om extraordinar , foarte muncitor, de mare credință , familist convins și exagerat de modest!
SC Marele Alb este o companie cu capital romanesc care în cei 26 de ani de activitate a luptat cu o concurenta neloială din partea marilor companii multinaționale într-o perioada de tranziție în care niciodată capitalul autohton si antreprenorii români nu au fost susținuți și care reușit sa se impună pe o largă piață prin produse de calitate cu gust și rețete specific românești!
Dar mai departe de performantele de producție și desfacere o mare performanță constă în faptul că pe un fond economic negativ, când cu ani în urma la Turda ( și în toată țara de altfel ) se făceau disponibilizări masive din toate unitățile de stat și oameni consacrați muncii și cu o frumoasă carieră profesionala ajungeau șomeri, SC Marele Alb a angajat și a menținut aproximativ 200 de angajați asigurând în cei 26 de ani peste 20 000 de salarii. Și din acest simplu motiv domnul Pavel Tothazan și SC Marele Alb merită respectul comunității Turdene.
Dragi prieteni suntem datori cu toții sa promovăm produsele tradiționale românești. Produse după rețete străvechi transmise din părinți în copii în care autenticitate gustului obținut cu ajutorul condimentelor și mirodeniilor nu se compară cu produsele care conțin păstrători și conservanți chimici , coloranți și gustativi sintetici. Sunt client al SC Marele Alb – sunt fan al Produselor Agroalimentare Românești!”, a concis Irimie.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep   Noi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Târg de meșteșuguri și ceramică tradițională

Comunicat:      Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean...

Închide