inTurda.ro

Adio cabluri în centrul Câmpiei Turzii! Astăzi s-a pornit noua rețea de iluminat public

Adio cabluri în centrul Câmpiei Turzii! Astăzi s-a pornit noua rețea de iluminat public

Adio cabluri în centrul Câmpiei Turzii! Astăzi s-a pornit noua rețea de iluminat public
noiembrie 09
18:27 2017

Zona centrală a municipiului Câmpia Turzii își va schimba total aspectul. Administrația locală își dorește să transforme Câmpia Turzii într-un oras cu adevarat european din toate punctele de vedere. 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a precizat faptul că reamenajarea centrului municipiului este aproape de final! În aceste zile se demontează stâlpii vechi, iar astăzi, 09 noiembrie 2017, este prima zi în care s-a pornit iluminatul stradal de pe noua rețea de stâlpi. 

Am intrat în faza finală în ceea ce privește reamenajarea centrului municipiului nostru! 
S-a demarat procesul de demontare a stalpilor vechi, încărcați cu cabluri, din zona centrală, încă de dimineață și începând din această noapte se pornește iluminatul stradal pe stalpii și rețeaua nouă. Aceste intervenții vor dura aproximativ o săptămână, trecându-se apoi la amenajarea spațiului verde în zona centrală. Perioada frumoasă a sărbătorilor de iarnă ne va întâmpina pe toți cu un nou aspect, mult imbunătățit, al orașului nostru.”, a transmis Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

noiembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Municipiul Turda a demarat licitația pentru proiectul „REABILITAREA SITULUI POLUAT ISTORIC – DEPOZIT DESEURI PERICULOASE UCT – POSTA RAT”

Anunț progres implementare proiect FAZAREA PROIECTULUI REABILITAREA SITULUI POLUAT ISTORIC – DEPOZIT DEŞEURI PERICULOASE UCT – POŞTA RÂT (MUNICIPIUL TURDA)...

Închide