inTurda.ro

Dorin Lojigan a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Cluj

Dorin Lojigan a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Cluj

Dorin Lojigan a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Cluj
noiembrie 18
14:27 2017

Vineri, 17 noiembrie 2017, a avut loc alegerea structurii de conducere a Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal din județul Cluj.

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali și îi are alături pe vicepreședintele TNL România, Georgiana Sima,în calitate de membru, și pe domnul consilier judetean Draghici Dumitru, ca membru supleant.

”Se dovedește încă o dată că organizația locală a PNL Câmpia Turzii se implică activ la toate nivelurile și că echipa de la Câmpia Turzii este un pol liberal în plină ascensiune. Votul colegilor mei de la nivelul întregului județ dovedaește în mod clar susținerea și încrederea de care se bucură organizația de la Câmpia Turzii. În conformitate cu prevederile Regulamentul Ligii Aleșilor Locali, îmi propun ca împreună cu noua echipă să militez activ pentru consacrarea principiului exercitării mandatului în interesul exclusiv al comunităţii. Vom contribui la dezvoltarea modalităţilor de comunicare între aleşii locali, precum şi cu structurile centrale și, nu în ultimul rând, vom asigura colaborarea cu comisiile de specialitate din cadrul structurilor PNL și cu societatea civilă în vederea continuării reformei în administraţie”,  precizat Dorin Nicolae LOJIGAN.

 

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

noiembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un club din Cluj a anulat concertul trupei La Familia, după ce membrii trupei au lansat un manifest prin care susțin familia tradițională și credința în Dumnezeu

Concertul trupei „La Familia” din clubul Form Space a fost anulat, au anunțat organizatorii într-un mesaj pe facebook.  Clubul  a...

Închide