inTurda.ro

O nouă soluție în tratarea cancerului la o clincă din București! Minune sau doar înșelătorie? | Lifestyle

O nouă soluție în tratarea cancerului la o clincă din București! Minune sau doar înșelătorie? | Lifestyle

O nouă soluție în tratarea cancerului la o clincă din București! Minune sau doar înșelătorie?  |  Lifestyle
noiembrie 18
12:02 2017

O noua solutie in tratarea cancerului este disponibila acum si in Romania! Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate inalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraincalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra-cost, la o clinica privata din București.

Primul echipament generator de ultrasunete din Romania a costat 1,2 milioane de dolari ai a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga, informează csid.ro . „Ultrasunetele ating „tinta” si se transforma in caldura, care distruge celulele tumorale, fara a afecta organele ai tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare”, explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste in functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru „arderea” unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. In cazul celor maligne, costul incepe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune. 

Vezi AICI mai multe detalii.

Programarea se face telefonic

Pentru a fi trataţi cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să sunaţi pentru o programare la 021/344.00.40 sau la 021/344.00.39. “Infomaţii găsiţi şi pe www.hifu.ro. La telefon vi se comunică ce documente trebuie să aveţi pregătite pentru consultaţia medicală şi, în funcţie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. După consultaţie, fiecare caz medical este analizat într-o comisie şi, în maximum trei zile, primiţi un răspuns dacă puteţi fi tratat cu metoda HIFU”, explică dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

 

Sursa foto: Centrlallife.com

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Peste 280 de câini fără stăpân au fost ridicați din Turda în ultimele două săptămâni

Pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și crearea/păstrarea a unui mediu de siguranță în rândul copiilor și nu numai, pe domeniul...

Închide