inTurda.ro

VIDEO/Foto: Filmare realizată din maşină pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda

VIDEO/Foto: Filmare realizată din maşină pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda

VIDEO/Foto: Filmare realizată din maşină pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda
noiembrie 21
09:13 2017

Asociaţia Pro-Infrastructura a făcut publică o filmare realizată din maşină, a lotului 3 al Autostrăzii A 10, de la Decea la Aiud, cu doar câteva zile înainte de recepţia finală.

„Un membru al comunității noastre a făcut ieri o filmare de la bordul mașinii de pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, constructor Comsa. Imaginile surprind stadiul proiectului între nodul Grind/Dobra și ecoductul din apropiere de zona Holdea. După cum se poate vedea, lucrările sunt într-un stadiu foarte avansat pe acest segment – avem strat de uzură aproape peste tot, parapete de protecție, panouri fonoabsorbante și o parte din structurile ITS (panouri cu mesaje variabile).

Tot lotul are o lungime de 21,141 km între nodul Holdea și nodul Ilia. Problemele sunt în continuare de ordin contractual: CNAIR și constructorul încă nu au ajuns la o înțelegere privind lucrările suplimentare (descărcarea Holdea și includerea celui de-al doilea ecoduct în contract). Aceste tergiversări și negocieri interminabile pun în pericol finalizarea lotului în trimestrul III din 2018.

Raportul de progres oficial arată un grad de execuție de 79,02% la finalul lunii octombrie, un avans de doar 1% față de luna anterioară. Acest progres anemic arată exact acest blocaj.

Cerem responsabililor din CNAIR și managerilor Comsa să soluționeze în cel mai scurt timp disputele contractuale astfel încât să putem circula pe acest lot cel mai târziu la începutul toamnei anului viitor.”, Asociația Pro Infrastructură

Vedeți aici toată filmarea de la sol:

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

noiembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Lucrări de întreţinere pe un sector de drum județean în lungime de 42 km

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul judeţean DJ...

Închide