inTurda.ro

VIDEO: Medicul Igor Cojocaru a anunțat ca va demisiona din Consiliul Local Turda. Vezi cine îl va înlocui pe acesta în forul deliberativ

VIDEO: Medicul Igor Cojocaru a anunțat ca va demisiona din Consiliul Local Turda. Vezi cine îl va înlocui pe acesta în forul deliberativ

VIDEO: Medicul Igor Cojocaru a anunțat ca va demisiona din Consiliul Local Turda. Vezi cine îl va înlocui pe acesta în forul deliberativ
decembrie 22
09:03 2017

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Turda din data de 21 decembrie 2017, consilierul local IGOR COJOCARU, din cadrul Partidului Național Liberal, și-a anunțat demisia din funcția pe care o deține în forul deliberativ turdean.

Vreau să vă munltmesc pentru toata activitatea din perioada acestui mandat. Vă anunț că din data de 1 ianuarie 2018 vreau sa-mi depun demisia! Vă urez o activitate cât mai fructoasă în Consiliul Local. Deasemenea, îi urez și viitorului Consilier validat din partea PNL Turda, succes. Vă doresc multă sănătate!”, au fost cuvintele adresate de Igor Cojocaru în plenul ședinței.

Vezi min: 44:45

 

Iată mai jos lista propusă de PNL Turda pentru Consiliul Local, în data de 25 aprilie 2016, conform căreia actualul Președinte al PNL Turda, Nicolaie Giurgiu, îi va înlocui  pe domnul Cojocaru în Consiliul Local.

  1. Ștefănie Tudor
  2. Cojocaru Igor
  3. Rigman Ciprian
  4. Cordiș Lucian
  5. Felezeu Cristian
  6. Riter Marius
  7. Giurgiu Nicolaie
  8. Florea Daniela
  9. Bogdan Dumitru Gheorghe
  10. Topârceanu Radu
  11. Cățănaș Paul
  12. Făgădar Corina

 Igor Cojocaru, 42 de ani, este medic chirurg cu o reputație recunoscută (având o experiență de 16 ani în medicina chirurgicală) și șef al secției de chirurgie generală din cadrul Spitalului Municipal Turda, Igor Cojocaru șia finalizat perioada de rezidențiat la Clinica de Chirurgie 1 din Cluj-Napoca.

De-a lungul timpului, medicul chirurg Igor Cojocaru a activat profesional în cadrul mai multor instituții spitalicești, acolo unde s-a pus fără rezerve în slujba semenilor săi cu probleme de sănătate: Spitalul Județean de Urgență Cluj, Spitalul Orășenesc Ocna Mureș, Spitalul Orășenesc Abrud și, începând din anul 2013, Spitalul Municipal Turda.

Fire responsabilă, perseverentă și empatică, medicul chirurg Igor Cojocaru s-a perfecționat profesional prin parcurgerea unor cursuri specifice, cu profil medical și administrativ-instituțional: ”Competență în ultrasonografie generală”, ”Competență în ecografia generală”, ”Management spitalicesc”, ”Managementul Calității în Sectorul Medical și Comunicare instituțională”, ”Elaborarea ghidurilor și protocoalelor de bună practică, elemente de promovare a formelor de organizare și eficientizare a muncii, asigurarea sănătății și securității la locul de muncă” sau ”Controlul poluării și protecției mediului în sectorul medical – gestionarea deșeurilor rezultate din activitatea medicală”.

Medicul chirurg Igor Cojocaru nu este lipsit de experiență în domeniul administrației publice, având în portofoliu două mandate de consilier județean la Alba (2008-2012, 2012-2016), activând în cadrul Comisiei de Sănătate și Protecție Socială.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Iată primele rezultate ale cursurilor de teatru în liceele din Turda

Comunicat de presă           Duminică, 17 decembrie, a avut loc primul spectacol al elevilor ce participă la cursurile de teatru...

Închide