inTurda.ro

Petre Pop: „Ipocrizie marca PNL! Nu mai deformați adevarul, decredibilizați instituția Primarului!”

Petre Pop: „Ipocrizie marca PNL! Nu mai deformați adevarul, decredibilizați instituția Primarului!”

Petre Pop: „Ipocrizie marca PNL! Nu mai deformați adevarul, decredibilizați instituția Primarului!”
ianuarie 06
14:13 2018

     Ipocrizie marca PNL! Nu mai deformați adevarul, decredibilizați instituția Primarului!!!

Cu riscul de a părea sâcâitor sau că aș avea ceva personal cu co-liderul alianței PNL ( fosta D.A, dreptate si adevăr), nu pot rămâne indiferent la declarațiile defăimătoare făcute de actualul primar la adresa colegilor mei din Consiliul Local Câmpia Turzii. Mai precis, după ultima sedință a Consiliului Local din 29 Decembrie 2017, în conferința organizată după acestă sedință, primarul municipiului Câmpia Turzii îi acuza pe consilierii PSD, de sabotaj politic, datorită faptului că nu au participat la sedință… ,,că doar cetățenii de aceea i-au votat sa meargă la sedință”. Trebuie să mentionez faptul că, actuala coaliție majoritară din Consiliul Local Câmpia Turzii, a modificat regulamentul astfle încât se poată convoca ședințele ordinare după bunul plac al primarului, nu după cutumele de peste 20 de ani ale forului deliberativ din Câmpia Turzii.
Pentru a demonstra ipocrizia și atitudinea denigratoare, am să vă pun la dispoziție informații despre participarea d-lui consilier și viceprimar D. Lojigan în mandatul 2012-2016, care:
-din total ședințe de Consiliului Locală conform procese verbale existente pe site-ul primariei CT=104, din care lipsă D. Lojigan = 27, rezultând un procent de 26% de absențe sau mai precis a sabotat politic mai mult de un sfert din totalul sedintelor mandatului precedent , dar salariul de viceprimar a fost luat 100% pe toată perioada.
În concluzie, dacă consilierii PSD absenți la o singură sedință au fost declarați sabotori, pe aceeași logică, cum se numește o persoană care a lipsit un sfert din ședințele CL, un nr. de 27, dar salariul l-a primit 100%.?

Petre Pop- consilier județean

Share

Related Articles

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Asociația Amicii Dog Rescue Turda cere ajutorul turdenilor: „Asociatia are datorii pentru hrană și tratamente”

Vă așteptăm VINERI, în parcarea de la Kaufland Turda, unde o sa colectam împreună hrană pentru cei aproximativ 300 de...

Închide