inTurda.ro

Mircea Irimie, mesaj cu ocazia sărbătorii Sfânta Marie Mare

Mircea Irimie, mesaj cu ocazia sărbătorii Sfânta Marie Mare

Mircea Irimie, mesaj cu ocazia sărbătorii Sfânta Marie Mare
august 15
09:06 2015

„Nu faceti din mutarea mea pricina de doliu, ci umpleti-va de bucurie si mai mare. Doresc sa merg la Fiul meu, Cel ce daruieste tuturor fiinta si viata. Si cand ma voi duce la El, nu voi inceta sa ma rog si sa mijlocesc pentru voi, pentru toti crestinii si pentru lumea intreaga, ca Cel ce o judeca in milostivirea Sa, sa se milostiveasca de toti credinciosii si sa-i intareasca si sa-i duca pe calea vietii, iar pe cei necredinciosi sa-i intoarca si sa-i faca pe toti o singura turma a Bunului Pastor care si-a dat sufletul pentru oile Sale si le cunoaste si ai Sai il cunosc!”

Acestea sunt cuvintele cu care i-a intarit Maica Domnului pe cei apropiati, dupa ce a fost instiintata de Arhanghelul Gavriil ca va trece din lumea aceasta la viata vesnica, ne spun Sfintii Parinti ai Bisericii.

Adormirea Maicii Domnului inseamna intrarea Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu in iubirea infinita a Mantuitorului, in care inima ei de mama se uneste desavarsit cu inima Fiului ei, simte toate durerile lumii si mijloceste pentru noi toti.

Adormirea Maicii Domnului fiind mutare la viata, nu este zi de intristare, ci de sfanta bucurie. Cu ajutorul si cu rugaciunile ei fierbinti, putem sa gustam si noi din bucuriile duhovnicesti: pacea si iubirea Fiului ei si Mantuitorului nostru. 

Maica Domnului sa va ocroteasca mereu si sa va daruiasca sanatate, armonie si fericire in familii, ganduri senine si fapte rodnice, pace, liniste si iubire in suflete!” a transmis Deputatul de Turda, Mircea Irimie.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul Primarului Tudor Ştefănie pentru cei care poartă numele Sfintei Fecioare Maria

Cinstirea Sfintei Fecioare Maria între creştini, rămasă în scripturile şi lucrările teologice ca Născătoarea de Dumnezeu, îmi oferă prilejul ca în...

Închide