inTurda.ro

Campioni la Cupa Juniorul, pregătiți pentru Municipalul Turdean la Șah

Campioni la Cupa Juniorul, pregătiți pentru Municipalul Turdean la Șah

Campioni la Cupa Juniorul, pregătiți pentru Municipalul Turdean la Șah
decembrie 02
09:13 2013

Șahiştii de la clubul Şah Club Potaissa Turda s-au întors cu rezultate deosebite de la cea de-a XXIX-a ediţie a Cupei Juniorul la şah! La Cluj Napoca, în prezenţa a peste 70 de copii din judeţul Cluj şi din judeţele limitrofe, copiii turdeni au câștigat aproape tot: 5 medalii de aur, din 6 posibile!

Bencze Noemi, despre care am scris un articol săptămâna trecută (vezi aici articolul), s-a impus în competiţia fetelor, la 10 ani, cu 4,5 puncte din 6 posibile. Un punctaj mai mare a obținut Şipoş Sony, care a câştigat medalia de aur la 6-8 ani, cu 6,5 puncte din 7 posibile. La începători, Rădulescu Beatrice, Luchian Diana și Velcherean Andreea au obţinut şi ele medalia de aur. Rus Alexandra (7 ani) a obţinut medalia de argint şi Revnic Radu (7 ani), medalia de bronz.

Astăzi, 2 decembrie 2013, de la ora 16:00, în sala mare a Primăriei Turda începe Finala Municipalului de Șah pentru Copii, competiție organizată de Marin Fântână, antrenorul și președintele Șah Club Potaissa Turda, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda.

Municipalul de Șah se va desfășura după următorul program:

Luni, 02 decembrie 2013, începând cu ora 16:00, în Sala Mare a Primăriei, se desfășoară competiția pentru preșcolari (clasele 0 – IV).

Miercuri, 04 decembrie 2013, începând cu ora 16:00, în Sala Mare a Primăriei, se desfășoară competiția pentru ciclul gimnazial (clasele V-VIII).

Au fost invitați să participe la competiție, din partea fiecărei instituții de învățământ din Turda, câte 4 copii (2 fete + 2 băieți) la ciclul preșcolari și câte 4 copii (2 fete + 2 băieți) la ciclul gimnazial.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ziua Națională a României: Mesajul deputatului Mircea Irimie

Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina sublima a istoriei romanesti. Maretia si frumusetea ei stau în faptul...

Închide