inTurda.ro

Grupul T9 și membrii săi din PNL

Grupul T9 și membrii săi din PNL

Grupul T9 și membrii săi din PNL
ianuarie 06
10:02 2016

Comunicat T9:

Pe 11 decembrie anunțam că Asociația T9 va avea un candidat la Primăria Turda. In dimineața următoare, la 8.57 AM, Turdanews reproducea declarația primarului Ștefănie care “solicita public demisia membrilor T9 din PNL” și menționa că este o situație “care trebuie clarificată, în condițiile în care cei 4 membri din conducerea PNL Turda, care fac parte și din Grupul T9, au decis să sprijine interesele politice ale T9, în detrimentul PNL”. Pe 13 decembrie, o declarație aproape identică a fost făcută de Cristian Felezeu, care a apreciat la rândul sau “că este nevoie de o clarificare”.

Așa cum era normal in orice organizație de partid, civică sau oricare alta, era de așteptat din partea liderilor PNL, convocarea unei ședințe in care situația să fie lămurită. Considerăm că nu se pot rezolva problemele interne ale unui partid prin declarații de presă.

La solicitarea colegilor noștri care sunt și membri PNL Turda, vom amâna anunțarea candidatului T9 și solicităm domnilor Ștefănie și Felezeu să convoace o sedință PNL pentru a obține clarificările solicitate.

Asociația T9.

www.turdanoua.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
TVR Cluj și TVR 3 transmit în această seara o emisiune despre IMPOZITELE și TAXELE locale de la Turda

În urma articolelor aparute la finalul anului 2015 în presa națională care informau cetățenii faptul ca Turda va fi orașul...

Închide