inTurda.ro

Mesaj de Sărbătoarea Botezului Domnului

Mesaj de Sărbătoarea Botezului Domnului

Mesaj de Sărbătoarea Botezului Domnului
ianuarie 07
12:38 2016

Botezul Domnului este una dintre cele mai importante sărbători creștine, celebrată în data de 6 ianuarie, o zi sfântă care încheie șirul celor doisprezece zile ale sărbătorilor de iarnă. Botezul Domnului sau Boboteaza, cum este denumită în popor, este sărbătoarea creștină care aduce aminte de Botezul Mântuitorului Iisus Hristos.

Se spune că atunci când  Sfântul  Ioan L-a botezat pe  Mântuitor, cerurile s-au deschis, Sfântul Duh a coborât pe pământ, iar Iisus s-a arătat lumii ca Fiu a Lui Dumnezeu.

Sărbătoarea Bobotezei este o sărbătoare a iubirii lui Dumnezeu față de oameni prin Fiul Său, sărbătoarea lui Isus Hristos și a botezului nostru.

În aceasta zi sfântă primim puterea Domnului de a ne iubi aproapele și este o zi în care ne îndreptăm gândurile către toți oamenii, în rugăciunile și în iubirea noastră. Botezul Domnului să vă aducă pace, sănătate și lumină, pentru a trăi viața ca un dar neprețuit al lui Dumnezeu, cu credință şi fapte bune!

Sărbători fericite!

 

 

 

Președinte PSD Turda

Cristian Octavian Matei

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salina Turda a înregistrat în 2015 un record absolut de vizitatori:

Salina Turda a înregistrat în 2015 un record absolut de vizitatori, numărul acestora ridicându-se la peste jumatate de milion de turiști,...

Închide