inTurda.ro

SPCLEP Turda – Despre valabilitatea actelor de identitate

SPCLEP Turda – Despre valabilitatea actelor de identitate

SPCLEP Turda – Despre valabilitatea actelor de identitate
ianuarie 20
14:14 2016

     Având în vedere obligativitatea fiecărui cetăţean român de a deţine un act de identitate valabil, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda face un apel către toţi cetăţenii turdeni şi a comunelor arondate(Mihai Viteazu, Moldoveneşti, Iara, Valea Ierii, Băişoara, Sănduleşti, Tureni, Ciurila, Aiton, Petreştii de Jos), de a-şi verifica termenul de valabilitate al acestora.

     Raportat la aspectele mai sus menţionate, solicităm persoanelor care deţin acte de identitate cu termen de valabilitate expirat sau a căror documente sunt pierdute, furate, distruse sau deteriorate, etc., şi care au domiciliul pe raza Municipiul Turda şi în comunele indicate, să se prezinte la Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate.

     În privinţa actelor necesare eliberării actului de identitate şi a programului cu publicul vă invităm să accesaţi secţiunea “Acte de identitate” de pe pagina oficială a SPCLEP Turda: http://evp-turda.ro/.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi cum va fi vremea în următoarele zile:

Pe parcursul acestei saptamani, vremea va fi deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor, cand minimele vor fi in medie...

Închide