inTurda.ro

TVR: Salina Turda, destinație de poveste

TVR: Salina Turda, destinație de poveste

TVR: Salina Turda, destinație de poveste
ianuarie 26
09:50 2016

După ce a atras atenţia mai multor publicaţii europene, Salina Turda a intrat şi în vizorul  turiștilor americani. O publicație de specialitate din Statele Unite a plasat mina de la Turda într-un top al destinaţilor de poveste din lume, care ar merita să fie vizitate în anul 2016.

Clasamentul a fost realizat pe baza voturilor oferite de turişti. Nu mai puțin de 44 destinaţii din toate colţurile lumii se află în acest top, iar Salina Turda ocupă  locul 18, străinii fiind uimiţi de frumuseţea și unicitatea minei.

Salina Turda este prima mină de sare din România care va intra într-un circuit turistic al celor mai importante saline din Europa. Din 2016, ”Cel mai frumos loc subteran din lume” va fi promovat alături de mine de sare aflate în patrimoniul UNESCO. Salina Turda va fi pusă pe hartă alături de mine de sare renumite din Austria şi Polonia.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează: MUNCITOR NECALIFICAT.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimetare de la Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă: CP 401131, Turda, jud. Cluj str. Libertăţii...

Închide